5x Redenen waarom je altijd op bad boys valt

bad boys

“Bad boys ain’t no good, good boys ain’t no fun…”Mary J. Blige zong het al in haar hit Mr. Wrong en veel dames kunnen zich terug vinden in de lyrics van dit nummer. Maar hoe komt het toch dat veel vrouwen altijd op de verkeerde types oftewel bad boys vallen?

Vrouwen kicken erop om met een bad boy te daten, maar zijn daarna verrast als hij ze niet goed behandelt. Waarom? Het antwoord is simpel. Veiligheid is niet leuk en ten tweede draait het ook om ego.

De redenen waarom je altijd op bad boys valt

#1 Spanning

Bad boys nemen graag risico en houden je scherp. Ze zijn onvoorspelbaar en laten we eerlijk zijn, het is toch een beetje spannend om met iemand te zijn die je altijd verrast met zijn volgende stap. Een good guy is simpelweg niet spannend genoeg. Op een gegeven moment wordt een man die je altijd als een prinses behandelt saai en eentonig. Vrouwen zijn dol op spanning en houden van mannen die hun mannetje kunnen staan. niemand is op zoek naar een softy.

#2 Ervaring

Laten we eerlijk zijn, die knappe looks van een bad boy zorgen ervoor dat hij met veel meer meiden naar bed is geweest. Hij heeft dan ook meer ervaring dan een gemiddelde good guy, waardoor jij minder snel op iets afknapt en je geen genoeg van hem kunt krijgen in de slaapkamer.

#3 Hij laat al je gevoelens op hol slaan

Bad boys kunnen je een gevoel van intense gelukkigheid geven, maar zodra ze je een tijd lang negeren, voel jij het grootste gevoel van onzekerheid. Hoe raken we dan tóch telkens weer door ze aangetrokken? Dit kan worden uitgelegd aan de hand van een vergelijking met een good guy. Wanneer je met mister nice bent, voel je je constant gelukkig, waardoor je eraan gewend raakt en die gevoelens op den duur minder worden. Mister bad veroorzaakt zúlke verschillende emoties, dat je gevoel constant veranderd en je (blije) gevoel intenser is. Aangezien wij als vrouwen gevoelens heerlijk vinden, is het dan ook geen verrassing dat we ook hierom op een bad boy kicken.

#4 Work hard, play hard

We waarderen dingen meer waar we hard voor hebben gewerkt dan dingen die zijn komen aanwaaien. Met mannen werkt het precies zo. Die jongen die altijd maar achter je aanzit vind je niet interessant, maar die gast die onbereikbaar en mysterieus is krijg je maar niet uit je hoofd. Je besluit om van mister hard to get werk te maken, want hallo?! Hoe kan het nou dat hij JOU niet ziet staan. Bad boys zijn een uitdaging en elke dag voelt ook als een gokspelletje, dat je koste wat kost wilt winnen. Het wordt een soort verslaving, elke keer als je met hem bent krijg je een kick.

#5 Change the game

Vrouwen hebben van nature de behoefte om voor anderen te zorgen. En dit geldt ook voor de man van wie zij houden. Veel dames geloven dat zij een man kunnen veranderen en een bad boy kunnen temmen. En laten we eerlijk zijn: elk meisje wil hét meisje zijn die de bad boy heeft getemd. Zo kan ze opscheppen over het feit dat zij hém heeft veranderd. Zoals we net al aangaven, het draait ook om ego.

Ladies, hoe spannend een bad boy ook is, verlies nooit je eigenwaarde. Stop met denken dat je niet beter kan krijgen. Dezelfde redenen waarom je hem zo sexy vindt zijn ook dezelfde redenen die hem tot een heel slecht vriendje zullen maken. En in de meeste gevallen kan je iemand niet veranderen. Steek je tijd liever in iemand die wél moeite voor je doet.

It’s shopping time!

Goosecraft
WEHKAMP
€ 229,95

Claudie Pierlot
DE BIJENKORF
€ 85,00

Levi’s
WEHKAMP
€ 59,95

PS Poelman
SCHUURMAN SCHOENEN
€119,99 89,99 

Cowboysbag
WEHKAMP
€ 29,95

Anna + Nina
DE BIJENKORF
€ 39,95

Giorgio Armani Beauty
DE BIJENKORF
€ 36,00

Parfois
WEHKAMP
€ 29,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop 

 

Beeld: Unsplash / Bron: Elite Daily, Mannengeheim