Deze nieuwe dating app laat je vrienden voor je swipen!

nieuwe dating app

Ben jij een Tinderfail en vind jij dat jouw vriendinnen je beter kennen dan jijzelf? Of zit je juist in een relatie en zou je super graag je vriendin aan iemand willen koppelen zodat jullie eindelijk kunnen dubbeldaten? Dan is deze app voor jou gemaakt! ‘Ship‘ wordt de nieuwe online datingrage. De nieuwe dating app is ontwikkeld door de makers van Tinder. In principe werkt het ook hetzelfde als de populaire Tinder app. Het enige (wel héél groot) verschil is dat niet jij aan het swipen bent, maar je vrienden voor je op zoek gaan naar jouw perfect match! Durf jij het aan?

Ship: de nieuwe dating app waarbij je vrienden je matchen

De app werkt als volgt: Je maakt een profiel aan met jouw interesses en personalia. Hier wordt een crew aan toegevoegd die jou zullen helpen aan een date met iemand die aansluit op jouw profiel. De crew kan bestaan uit jouw eigen groep vrienden. Hoe leuk is dat?! Als je ze kunt vertrouwen natuurlijk… Zij krijgen namelijk de mogelijkheid om iemand voor jou te liken (net zoals je op Tinder zou doen) waarna je misschien wel je perfect match ontmoet… en dat allemaal dankzij jouw crew! Gelukkig ben je niet álle controle kwijt. Jullie kunnen namelijk met elkaar overleggen in de groepschat van de app. Daarnaast kan je crew alleen kiezen uit een selectie van potentiële matches die aansluiten op jouw profiel.

Het is natuurlijk nog maar de vraag of het werkt… Kennen jouw vrienden je goed genoeg om je perfect match te vinden? We shall see…

Shop hier alvast jouw dating outfit!

Maje
DE BIJENKORF
€ 150,00

Only Carmakoma
WEHKAMP
€ 29,99

Mace
VAN DEN ASSEM.NL
€139,95 97,95 

Claudio Ferrici
DUIFHUIZEN
€ 139,95

My Jewellery
HUDSON’S BAY
€ 19,95

My Jewellery
MY JEWELLERY
€ 24,95

Daniel Wellington
HUDSON’S BAY
€ 129,00

Dior
ICI PARIS XL
€ 66,11

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop 

 

Beeld: Pexels