Dit zegt het beroep van je man over zijn bedprestaties

In een recent onderzoek werden vrouwen gevraagd naar het gedrag dat hun man vertoont in bed en wat zijn baan is. Op basis van de resultaten achterhaalden onderzoekers welk seksueel gedrag van mannen veel voorkomt bij bepaalde beroepen. Dit soort smeuïge onderzoeken vinden wij maar al te interessant. We zijn dan ook niet de beroerdste en delen graag de resultaten met jullie. Lees en huiver!

#1 Advocaten, accountants, consultant en financiële professionals

Mannen met deze beroepen zijn aardig fanatieke bedpartnes. In tegenstelling tot mannen met een ander soort baan, wil 42% van deze mannen elke dag seks. Daarnaast houden ze ervan nieuwe locaties uit te proberen en zijn ze niet vies van een goed voorspel.

#2 Dokters en medische verzorgers

Ben jij meer op zoek naar een knuffelaar of romanticus? Dan moet jij het zoeken in ziekenhuizen of dokterspraktijken! 44%  van de dokters en andere medische verzorgers willen het liefst constant knuffelen. Bovendien zegt 55% van de vrouwen dat mannen met deze banen buitengewoon goed zijn in orale seks.

#3 Salesmannen

Mannen met een baan in de verkoop hebben het vaakst seks. Toch lijken ze hun knappe verkooppraatje op het werk te laten, want maar liefst 74% probeert hun vrouw niet over te halen als zij geen trek heeft.

#4 Politiemannen, brandweermannen en post bezorgers

Welk vrouwenhart gaat er nu niet sneller kloppen van een man in uniform? Deze mannen zorgen altijd dat de klus geklaard wordt en willen zeker weten dat hun bedpartner tevreden is. 81% van de vrouwen zegt dit zelfs zijn meest sexy eigenschap te vinden.

#5 Fabriekswerkers

Fabriekswerk is vaak wat eentonig werk. Het verbaasde ons dan ook niet dat mannen met dit beroep bovengemiddeld avontuurlijk zijn in bed en wel houden van experimenteren met nieuwe posities of speeltjes.

#6 Leraren en overheidswerkers

Deze mannen slaan geen enkel voorstel over en vindt het fijn om na de daad lekker te knuffelen (61%). Leraren en overheidswerkers proberen hun partner wél over te halen als zij geen zin heeft.

#7 Kunstenaars

Dames, let op! Dit is hem: mannen die leven voor de kunst, leven voor de seks. Kunstenaars zijn het beste in bed. 45% van de vrouwen zegt de seks fantastisch te vinden. Hier kan geen enkel beroep aan tippen!

#8 Bouwvakkers en aannemers

Mannen met een baan in de bouw zijn toch meestal wat ruige bedpartners. Ondanks meer dan de helft van de vrouwen zegt de seks heel goed te vinden, zou 30% wat meer tevredenheid willen in bed. Bovendien weigert maar liefst 40% van deze mannen orale seks te beoefenen.

#9 Architecten en ingenieurs

Deze mannen weten precies hoe ze met elektronische speeltjes om moeten gaan. Het voorspel kan soms wat lang duren, maar toch zijn de meeste vrouwen heel tevreden over het voorspel.

#10 Monteurs en vrachtwagenchauffeurs

Dames die smelten bij een portie fijne orale seks gaan vanaf nú opzoek naar een monteur of trucker. Deze mannen schijnen namelijk het allerbest in orale seks te zijn. Bovendien zijn ze niet vies van kinky eetbaar ondergoed.

#11 Eigenaar van een klein bedrijf

Dit zijn misschien wel de meest kinky mannen: ze weten precies hoelang de seks moet duren en zijn niet vies van wat experimenteren met posities en speeltjes. Ze komen zes keer zo vaak met zweepjes, touwen en handboeien op visite dan mannen met andere beroepen.

#12 Managers en leidinggevenden

Hoe geestig: deze mannen lukt het regelmatig hun partner over te halen tot een potje seks, wanneer zij daar in eerste instantie geen zin in had. Managers en leidinggevenden houden van knuffelen en zijn een kei in orale seks.

#13 ICT’ers

Computerspecialisten en technici zijn niet de allerbeste partners in bed. Bijna een derde van de mannen weigert hun partner oraal te bevredigen en neemt niet de moeite hun partner over te halen wanneer ze geen zin heeft in seks. Wel houden deze mannen super veel van knuffelen.

Boost jullie bedshow

EasyToys Anal Collection
EASYTOYS
€9,95

EasyToys – Geisha Collection
EASYTOYS
€12,71

EasyToys Fetish Collection
EASYTOYS
€3,96

Strict
EASYTOYS
€889,-

XOXO
EASYTOYS
€7,96

Whipped
EASYTOYS
€18,36

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Science says: dit zijn de meest sexy beroepen voor vrouwen
Mensen met deze banen gaan het meest vreemdc
Deze 15 banen breken de meeste relaties op

Bron: Msn lifestyle | Beeld: Unsplash