Dit zegt jullie favo standje over jullie relatie

standje

De kamasutra telt misschien wel 1 miljoen verschillende seksstandjes, toch heeft ieder koppeltje een ultieme favoriet! Eindig jij altijd onder zijn goddelijke body of ben je juist de dominante in jullie liefdesspel? LottteLust deelt wat jullie favo standje zegt over je relatie.

Dit zegt jullie favo standje over jullie relatie

De missionaris 

Lig je het liefst onderop – en dan niet omdat je lui bent – terwijl jullie bodies samensmelten? Dan hebben jullie vast en zeker een onwijs stabiele relatie. Het is geen geheim dat jullie veel voor elkaar over hebben. Van romantische gestures tot urenlange knuffelsessies. Om nog maar te zwijgen over jullie loyaliteit naar elkaar toe! Jullie band is door niets of niemand te breken. Andere vrouwen maken geen schijn van kans. En ook jij hebt alleen oog voor je lover. Juist omdat jullie zo sterk met elkaar in verbinding staan willen jullie dit ook voelen tijdens de daad. Het liefst verdrinken jullie in elkaars ogen en houden jullie elkaars lippen tegen elkaar aangedrukt, tortelduifjes! Tip: probeer deze vijf variaties op de missionaris is uit!

Lepeltje lepeltje

Oeh, jij hebt zowaar een persoonlijke bodyguard aan de haak geslagen! Als dit jullie favo standje is verklapt dit namelijk dat je lover onwijs beschermend is naar jou toe. Maar… Dit hoef je niet verkeerd op te vatten hoor! Je voelt je juist super safe wanneer hij zijn sterke armen om je heen slaat. Hier voel je je nu eenmaal thuis. Of jullie nu de oren van elkaars hoofd afkletsen, die ene serie bingewatchen of urenlang met elkaar knuffelen: jullie klefheid kent geen grenzen! Aangezien hij jou als zijn prinsesje beschouwt (score!) vindt hij het niet erg om zijn handen voor je uit z’n mouwen te steken. Is het de tijd van de maand? Dan trekt hij zonder mopperen een sprintje naar de super voor een reep chocola en maandverband. Dit is een keepertje!

Cowgirl

Jij laat je door niemand commanderen en doet waar je zin in hebt. Je lover kickt hier op! Hij laat zich graag meenemen in jouw willetje. Niet alleen omdat hij dit sexy vindt, maar ook omdat hij het maar al te fijn vindt om door jou te worden gepleased. Ook buiten de slaapkamer neem jij graag de touwtjes in handen. Of je hem nu meesleurt naar een karaokebar, een fancy restaurant of een zoetsappige chickflick: hij kan zich er niet om bekommeren. Het oogt misschien alsof hij weinig input brengt, maar laat je niet beïnvloeden door zijn nuchtere houding. Hij is juist super nuchter, omdat hij maar om een ding geeft. Jou zien genieten. Neem hem dus never nooit voor lief. Wil je zijn hoofd nog meer op hol laten slaan? Met deze tips word je (nog) beter in girl on top!

Doggystyle

Jullie experimenteren erop los: niets is te gek voor jullie! Da’s ook niet gek met jullie open minded spirit. Pure romantiek wordt in jullie woordenboek vertaald door het ontdekken van de wereld. Of jullie nu samen gaan backpacken, een motorrit maken of BDSM uitproberen: jullie durven alles aan. Een stoerder stel bestaat niet! Wanneer jullie je midden in een woordenwisseling bevinden, doen jullie er alles aan dit akkefietje zo snel mogelijk aan een einde te breien. Goedmaakseks is zo veel beter dan een ruzietje om niets. Met jullie ondernemende karakters hechten jullie simpelweg meer aan daden dan aan woorden. Jullie weten alles – zelfs de saaiste handelingen – om te toveren in een spannend (seks)avontuur. Tip: deze onderdanige standjes zijn ook super heet!

Time to shop!

Bodyflirt
BONPRIX
€37,99

My Jewellery
MY JEWELLERY
€34,95

Aqa
NELSON
€129,99

Dune London
DE BIJENKORF
€65,00

ComeGetFashion
COMEGETFASHION
€3,99

Heart to get
DE BIJENKORF
€189,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

4x stiekeme seksstandjes
Oh yes! Met deze standjes vliegen de calorieën er vanaf
4x seksstandjes waar je hem heel blij mee maakt

Beeld: Pixabay