Door deze workshop sla je een rijke man aan de haak!

Single zijn is natuurlijk hartstikke leuk (we hebben een eigen feestdag!), maar soms ook wel erg eenzaam. Op zulke moment is het fijn om iemand om je heen te hebben waar je alles aan kwijt kan. Of gewoon even lekker tegen aan kan liggen. Wil jij meer geld hebben én daarnaast ook nog een vriend hebben? Het antwoord is simpel: een sugar daddy. Zij geven je namelijk geld in ruil voor gezelschap. Maar hoe sla je nu een rijke man aan de haak? Met deze workshop leer je precies hoe!

All I want for chrismas is a suger daddy!

Want hoe sla je nu een rijke man aan de haak als het voor ons vrouwen soms al moeilijk genoeg is om een ‘normale’ man te krijgen? Om deze vaardigheid onder de knie te krijgen worden er speciale workshops georganiseerd waar je de kneepjes van het vak leert. Want een vak is het zeker! In het filmpje is te zien dat er een workshop is gehouden voor sugar babies, zoals de jonge vrouwen genoemd worden, waar ze tips krijgen van andere sugar babies, coaches en geldexperts. Want voor de duidelijkheid: een sugar daddy is gemiddeld rond de 45 jaar met een vermogen van 5,2 miljoen dollar!

En wauw, wat een wereld is het! De ‘sugar’ wereld, zoals ze het zelf noemen, is ingewikkelder dan we dachten. Wist jij dat er richtlijnen bestaan over hoe jij je moet gedragen tegenover je nieuwe lover? En wat houd je eigenlijk aan een sugar daddy over? Oh gewoon, 3.000 dollar per maandWow! Ze vergelijken het zelfs met gewoon daten, maar dan met een bewust doel: geld. Bekijk het filmpje hieronder!

Dus ambitieuze meiden, je weet wat je te doen staat! Schrijf je businessplan en vind je eigen sugar daddy!

LEES OOK:

Oh my! Er bestaat een datingsite speciaal voor disneyfans
Heb jij al van de nieuwe flirttechniek breezing gehoord?
Watch out! Een foute man herkennen? Zó doe je dat

Bron: Elite Daily | Beeld: Getty Images