3 date ideeën waar je hem heel gelukkig mee maakt

Mannen, ze zijn dan misschien makkelijk als het gaat om het kiezen van een nieuwe kleur bank, ‘Kies jij maar schat’. Maar als het aankomt op daten, wordt het ineens een stuk lastiger. Oké, hij gaat romantisch met je uit eten in dat net iets te dure restaurant, maar heel gelukkig wordt hij er niet van. Waar je hem dan wel echt een plezier meedoet? LotteLust geeft je drie tips.

Kook voor hem

Liefde gaat door de maag, en dat geldt al helemaal voor een man. Het klinkt misschien ouderwets, maar een vrouw die kan koken is voor veel mannen super aantrekkelijk. Dus, verras hem bij thuiskomt met een heerlijke maaltijd, ga daarna uitbuiken op de bank met jullie favoriete serie en eindig de avond met een vluggertje in bed. Gelukkiger kun je hem niet maken.

Ga karten

Laat je van je sportieve kant zien, en neem hem mee naar een indoor kartbaan. Mannen houden van competitie, dus show hem die strijdlustigheid voordat je de baan op gaat. Zet hem lekker op scherp. Maar onthoud wel, dit is alleen een act. Het is niet de bedoeling dat je ook daadwerkelijk van hem wint. Deze date draait om hem, dus laat hem (deze ene keer) van je winnen.

Filmpje pakken

Met z’n tweetjes naar de film is altijd een goed idee voor een date, niet heel origineel misschien maar who cares!? Enne, voor de duidelijkheid: romcoms zijn uitgesloten. Kies iets uit wat hij leuk vindt. Of dat nu de nieuwste Spiderman-film is of een documentaire over Johan Cruijff. En no worries, de volgende keer ben jij weer aan de beurt.

Ben je single en op zoek naar een leuke date? Start met online daten! Hier vind je de 10 beste datingsites.