Dit is het enige alcoholische drankje dat je seksleven verbetert

alcoholische drankje

We all know it: alcohol doet niet veel goeds voor je. Je huid droogt er van uit, je komt er van aan, en ook voor je seksleven betekent het niet veel goeds. Je prestaties worden minder, verstijvingen blijven uit en alles gaat een stuk moeizamer en onhandiger. Herkenbaar?

Maar, we hebben goed nieuws! Er is één bepaalde soort alcohol die je blijkbaar wél aan een beter seksleven helpt. En daar worden wijnliefhebbers ontzettend gelukkig van.

Red, baby

Drink jij graag een glaasje rode wijn tijdens het eten? Lucky you, want volgens nieuw onderzoek verbeteren twee glazen wijn je seksdrive enorm. Dit geldt zowel voor mannen als voor vrouwen. Bij mannen zorgt dit alcoholische drankje voor een toename aan testosteron, wat zorgt voor een (nog) grotere lust naar seks. Alsof mannen daar nog niet genoeg van hebben.

Bij vrouwen zorgt het drinken van rode wijn voor een betere doorstroming van het bloed naar haar erogene zones. Wat er automatisch voor zorgt dat ook wij vrouwen meer zin in seks krijgen.

Conclusie? Zin in een spannende avond met je lief? Giet twee glazen wijn in tijdens het avondeten en je bent verzekerd van een goede nacht.

LEES OOK:

>> Don’t go there: Bij deze mannen moet je uit de buurt blijven
>> De dingen die minder leuk zijn aan het slapen met je lief
>> Couples who drink together, stay together, volgens de wetenschap

Bron: Ballinnn | Beeld: Pinterest