Opgelet: rode wijn zorgt voor een beter seksleven

rode wijn

We all know it: alcohol doet niet veel goeds voor je. Je huid droogt er van uit, je komt er van aan en ook voor je seksleven betekent het niet veel goeds. Je prestaties worden minder, verstijvingen blijven uit en alles gaat een stuk moeizamer en onhandiger. Dit is nog niet eens de helft van de gevolgen. Laten we maar niet beginnen over de katers die we de volgende dag voelen. Daar wordt niemand blij van.

Maar, we hebben goed nieuws! Er is één bepaalde soort alcohol die je blijkbaar wél aan een beter seksleven helpt. En daar worden rode wijn liefhebbers ontzettend gelukkig van.

Rode wijn

Drink jij graag een glaasje rode wijn tijdens het eten? Lucky you, want volgens nieuw onderzoek verbeteren twee glazen rode wijn je sex drive enorm. Dit geldt zowel voor mannen als voor vrouwen. Bij mannen zorgt rode wijn voor een toename aan testosteron, wat zorgt voor een (nog) grotere lust naar seks. Alsof mannen daar nog niet genoeg van hebben.

Bij vrouwen zorgt het drinken van rode wijn voor een betere doorstroming van het bloed naar haar erogene zones. Wat er automatisch voor zorgt dat ook wij vrouwen meer zin in seks krijgen.

Conclusie? Zin in een spannende avond met je lief? Giet twee glazen wijn naar binnen tijdens het avondeten en je bent verzekerd van een goede nacht.

Shop hier een mooie outfit!

Chantelle
HUDSON’S BAY
€69,95

Lovestories
HUDSON’S BAY
€60,00

Passionata
HUDSON’S BAY
€34,95

Passionata
HUDSON’S BAY
€44,95

Chantelle
HUDSON’S BAY
€74,95

Marie Jo
HUDSON’S BAY 
€91,90

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

Bron: NU, Mens en Gezondheid, Ballinnn | Beeld: Unsplash