Erotisch verhaal: ‘Waarom stopte hij? Ik voelde me eindelijk op mijn gemak en verlangde naar meer’

erotisch verhaal

Iedere week op VIVA.nl: een dirty little secret, opgebiecht door een VIVA-lezeres. Deze week: een afzakkertje van twee vriendinnen eindigt in een trio via Tinder.

Afzakkertje

‘Het was vrijdagavond. Samen met een collega had ik een lange bardienst achter de rug. We hadden zin in een afzakkertje en liepen naar haar appartementje in het centrum van Haarlem. S. opende de deur van haar woning en dit afzakkertje werd een nacht die als een sprookje in mijn geheugen staat gegrift.

Trio

S. schonk twee glazen wijn in en we ploften neer op haar hemelbed. We keken een film met nogal veel seksscènes en dat werd dan ook al snel het hoofdonderwerp van ons gesprek. S. vroeg of ik weleens een trio had gehad. Ik voelde dat mijn lichaam reageerde op deze vraag en er schoot een lading energie door mijn spieren. ‘Nog nooit, maar dat is stiekem wel een droom van me,’ antwoordde ik. S. keek me aan en een grote grijns ontstond op haar gezicht.

Tinder

Ze opende Tinder en al snel had ze een match met een knappe gast. We knoopten een gesprek met hem aan en we vertelden dat we hier samen, met zijn tweeën, in bed lagen. Niet veel later nodigde S. de jongen zonder aarzeling bij haar thuis uit. Het ging zo snel dat ik niet de tijd had om erover na te denken. Wilde ik dit wel? Er schoten duizenden gedachten door mijn hoofd. Ik vertelde mezelf dat ik het allemaal moest – en wilde – laten gebeuren en probeerde rustig te ademen. Maar nerveus dat ik was! Op dat moment lichtte haar Tinder-app op en ik greep naar de telefoon. ‘Ik kom eraan,’ schreef de jongen. S. had haar adres blijkbaar al gegeven. Ik keek haar aan en de zenuwen gierden door mijn lijf.

Bezoek

We grepen snel naar de fles wijn en dronken onszelf moed in. Niet veel later ging de deurbel. Daar stond hij. Een super knappe jongeman met lichtblond haar. Hij gaf me een hand en stelde zich voor. Ik wist niet goed wat ik moest zeggen en mijn hart bonsde in mijn keel. Hij ging naast S. op bed zitten en dronk samen met ons een wijntje. Dat ene wijntje werden er al gauw meer en al snel begon de sfeer in de ruimte sensueler te worden. S. legde ongegeneerd haar hand op zijn been. Hij keek haar aan, pakte haar hoofd vast en begon haar te zoenen.

Verleidingsspel

Ik stond erbij en keek ernaar, het ging allemaal zo snel. ‘Kom je nog?’ zei hij tegen me. Ik stond op en terwijl ik naar hem toe liep, trok hij z’n shirt uit. Wat had hij een ongelofelijk goed lichaam. Hij tilde me op en legde me op het grote bed. Nu begon S. mij te zoenen. Ik had nog nooit met een vrouw gezoend, maar het voelde zo fijn, zo zacht. Ze trok mijn truitje uit en hij kuste me vanaf mijn armen, steeds een stukje verder naar beneden. Toen hij bij mijn broek aankwam stond hij op. Waarom stopte hij? Ik voelde me eindelijk op mijn gemak en verlangde naar meer.

Lees dit erotische verhaal verder op Viva.nl. 

Let’s shop!

Chantelle
HUDSON’S BAY
€69,95

Lovestories
HUDSON’S BAY
€60,00

Passionata
HUDSON’S BAY
€34,95

Passionata
HUDSON’S BAY
€44,95

Chantelle
HUDSON’S BAY
€74,95

Marie Jo
HUDSON’S BAY 
€91,90

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰