De heetste plekken thuis om seks te hebben

In de auto, onder een sterrenhemel of op het strand: menig vrouw droomt van een vrijpartij buitenshuis. Maar met de winterse temperaturen die momenteel in ons land heersen, blijven we liever binnen. De slaapkamer is misschien de voornaamste plek, maar wat variatie doet je seksleven goed! LotteLust zet de heetste (letterlijk en figuurlijk) plekken in huis om seks te hebben voor je op een rijtje.

De badkamer

Samen douchen is al opwindend op zich. Je maakt het nog heter als je de lichten dimt en de ruimte vult met sexy attributen. Je kunt waterbestendige seksspeeltjes gebruiken, kaarsjes aansteken of een zwoel achtergrondmuziekje opzetten. Voorspel is niet alleen een must, maar ook erg intens onder de douche. Varieer met de temperatuur van het water, zeep elkaar in of gebruik de douchekop voor andere doeleinden. Vergeet hoe dan ook geen glijmiddel! Onder de douche (of in bad) gaat het net iets stroever. Om slippertjes te voorkomen kun je een paar badlakens op de grond neerleggen en rustig aan doen met afwisselen van seksstandjes. Een stomend hete douche gegarandeerd!

De keuken

Seks op het aanrecht klinkt misschien een tikkeltje cliché, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je lover je op het aanrecht tillen en sla je benen open. Of buk voorover en houd het aanrecht stevig vast terwijl hij je van achteren neemt. Laat hem op het aanrecht plaatsnemen om hem vervolgens de blowjob van zijn leven te geven. Klieder elkaar onder met etenswaren om het vervolgens zowel van elkaar af te likken. Kortom: niets is onmogelijk, dus laat je fantasie de vrije loop!

De woonkamer

De meest ultieme romantische manier om de liefde te bedrijven is natuurlijk op een kleedje voor de open haard. Ontbreekt deze aan je interieur? Verschuif het vloerkleed dan naar de kachel. De leuning van de bank is overigens ook een fijne tool tijdens de daad, evenals de eettafel.

Houden jullie het liever bij de slaapkamer? Lees dan deze tips voor seks onder de dekens.

Beeld: Getty Images