In deze periode is jouw kans op een huwelijksaanzoek het grootst

huwelijksaanzoek

Ze zeggen dat het de mooiste dag van je leven is; je bruiloft. Omringt worden door vrienden en familieleden terwijl jij en je lover elkaar eeuwige trouw en liefde beloven. Stralend flaneer je op deze dag in je oogverblindende bruidsjurk en niet te vergeten; je geniet met volle teugen van de prachtige lagentaart en het knalfeest. Maar zit jij nog steeds met smart te wachten tot je lief op zijn knieën gaat en hij de verlovingsring om je vinger schuift? Dan hebben we goed nieuws, het kan binnenkort gebeuren! Wij weten namelijk wanneer de kans op een huwelijksaanzoek het grootst is…En de trouwkaarten kunnen misschien al sneller op de post dan je gedacht had.

Laat dat huwelijksaanzoek maar komen!

Uit een onderzoek van Bridebook is gebleken dat december de maand is waarin de kans op een huwelijksaanzoek het grootst is. De feestdagen, knusheid, kaarsjes, kadootjes en het lekkere eten. Wie houd er nu niet van de warme december sfeer? En hoe romantisch is het dan ook als je grote liefde in deze maand op zijn knieën gaat?

huwelijksaanzoek

Uit het onderzoek kwam dat één op de vijf aanzoeken in 2016, in december plaatsvond. De helft daarvan was in de week van 19 december. Dus dames, het kan sneller gaan dan je denkt! En de feestelijke maand kan dus nog wel eens een hele bijzondere wending krijgen.

Shop in the name of love!

Goosecraft
WEHKAMP
€249,95

Josh V
JOSH V
€129,99

ComeGetFashion
COMEGETFASHION
€44,99

Michael Kors
DE BIJENKORF
€375,00

Atelier Des Femmes
DE BIJENKORF
€18,95

Isabel Marant
DE BIJENKORF
€70,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

5x waarom het oké is om niet voor je 25e te trouwen
5 veranderingen in je doen en laten na het trouwen
Wedding inspiration: trouwen in de herfst

Bron: Bridebook, Ze.nl, Libelle.be | Beeld: Unsplash