Heb jij kuiltjes in je onderrug? Read this!

onderrug

Ze worden ook wel venuskuiltjes genoemd, de twee kuiltjes die sommige vrouwen (en een enkele man) in hun onderrug hebben. Misschien zijn ze je nog nooit opgevallen, niet iedereen heeft ze namelijk, en als je ze niet hebt zul je ze waarschijnlijk ook nooit krijgen. Stop dus met uren in de sportschool te staan voor die sexy kuiltjes. Het is namelijk genetisch bepaald. Sporten helpt hooguit om ze meer zichtbaar te maken door je gewicht en vetpercentage laag te houden. Helaas, want het schijnt dus dat je ze beter wél kunt hebben. Kuiltjes in je onderrug hebben namelijk bijzondere voordelen.

De voordelen van kuiltjes in je onderrug

#1 Beter seksleven

De kuiltjes zijn niet voor niets vernoemd naar de Romeinse godin van de liefde natuurlijk, dus echt verbaasd zouden we eigenlijk niet moeten zijn. Het zit dus zo: De kuiltjes in je onderrug vormen zich doordat er een band van bindweefsel (een kort ligament) zit tussen de achterkant van je bekken en de huid. De kuiltjes zorgen ervoor dat je een betere bloedcirculatie hebt, waardoor je blijkbaar een beter orgasme kunt krijgen. Omdat ze in je bekkengebied zitten komt hierdoor ook je seksleven ten goede.

#2 Langer uithoudingsvermogen

Een kort ligament is een indicator van een gezond lichaam. Uit onderzoek blijkt dat mensen met venuskuiljtes vaak fitter zijn en een langer uithoudingsvermogen hebben – wat je seksleven ook weer ten goede komt.

Dus: heb jij twee deukjes in je onderrug, net boven je billen? Klap dan maar even in je handen voor science.

Shop de look!

Coolcat
COOLCAT
€39,99

S.Oliver
WEHKAMP
€15,99

Mango
WEHKAMP
€35,99

ComeGetFashion
COMEGETFASHION
€44,99

Parfois
WEHKAMP
€39,99

ComeGetFashion
COMEGETFASHION
€19,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Oeh ha ha! Als je om jezelf kunt lachen, heb je betere seks
Een beter seksleven? Duik de sportschool in!
Dít gebeurt er met je lichaam als je geen seks hebt

Bron: ELLE NL, Upcoming, Libelle | Beeld: Unsplash