De meest romantische lentedates

Nu het weer in Nederland langzaamaan steeds zonniger begint te worden, kunnen we de dates eindelijk weer naar buiten verplaatsen. Yay! Inspiratie nodig voor leuke lentedates? Met deze vier date-ideeën bloemt de romantiek helemaal op.

Verras je lief met een ijsje

Wat is nu leuker dan samen ijs eten. Spreek af bij een van de beste ijssalons van de stad, en trakteer je lief op zijn favoriete ijs. Zoek een bankje uit in het park waar je lekker met z’n tweetjes in het zonnetje van je ijsje kunt genieten. Als bedankje mag hij je overladen met kusjes, op je mond, in je nek…

Nog 29 goedkope date-ideeën vind je op LotteLust.nl

Bootje varen

Ken je de scene uit The Notebook nog waarin Noah en Allie de middag op het water doorbrengen? Precies, ja. Met je love interest gaan varen is altijd romantisch, of je nu door de grachten vaart of in een mooi natuurgebied. Voordeel van dat laatste is natuurlijk wel dat je ongemerkt een quickie kunt doen in de boot.

Samen in het reuzenrad

Weet je nog vroeger toen je met je vriendinnen naar de kermis ging en daar je crush ontmoette? Samen in de botsauto’s of in het reuzenrad. Haal de romantiek van toen terug, en ga met je lief naar de kermis! Een festival bezoeken kan natuurlijk ook, zolang ze maar een reuzenrad hebben. Je wilt de kus helemaal boven natuurlijk niet missen.

Picknick in het park

Neem allebei de middag vrij van werk, het liefst op een doordeweekse dag dan is het lekker rustig, en ga richting het park. Bereid van tevoren wat sandwiches, fruit en andere hapjes klaar. Vergeet ook zeker niet een goede fles wijn mee te nemen. Wil je de dag spannend eindigen? Zorg er dan voor dat je picknickmand is gevuld met deze libido verhogende foods.