4x de meest romantische winter dates

winter dates

We hebben nog lang van de zon in de herfst mogen genieten, maar nu moeten we er toch echt aan geloven… winter is coming! Je kunt er natuurlijk flink tegenop zien, die kou en soms zelfs de hagel en sneeuw, maar zo’n nieuw seizoen geeft ook genoeg inspiratie voor romantiek. LotteLust tipt de meest romantische winter dates.

Dit zijn de meest romantische winter dates

#1 Strandwandeling

In de winter naar het strand? Jazeker! Op een zonnige frisse winterdag het strand op en terwijl je de zee hoort bulderen, lopen jij en je lief hand in hand langs de kust. Warm je een uurtje later op met een grote kop chocolademelk, met slagroom of course, in een van de restaurants aan de boulevard.

#2 Een dagje in de Winter Efteling

Hou je van sprookjes, maar is je vriend meer van de spanning en snelheid? Breng dan samen een bezoekje aan de Winter Efteling! Hier kun je namelijk romantiek en spanning met elkaar afwisselen. Droom weg bij je favoriete sprookje in de Fata Morgana of de Droomvlucht en gil het uit in de Python of de Vogelrok.

#3 Varen door een lichtfestijn

Van 29 november 2018 tot 20 januari 2019 vindt het Amsterdam Light Festival plaats. Om de donkere wintermaanden door te komen, wordt de stad omgetoverd tot een groot lichtfestijn. Je kunt vanaf het water genieten van alle prachtige lichtkunst. Of vanaf de kade fietsend langs de grachten, maar als je liever de tijd neemt kies dan voor de speciale looproute door de stad.

Ga je op eerste date? Met deze tips voorkom je ongemakkelijke stiltes tijdens jullie afspraakje.

#4 Netflix & chill

Denk je nu: ‘leuke date ideeën hoor, maar ik blijf toch liever binnen met die ijzige kou buiten’, dan is dat natuurlijk ook prima. Een tip voordat jij je op de bank nestelt: zorg voor de nodige comfort food en maak van tevoren gevulde speculaas of pompoenkoekjes. Gaat je huis heel lekker van ruiken! En zodra het klaar is: Netflix aan, dekentje erbij en chillen maar!

De bank is ook de ideale plek om te knuffelen met je lief! Benieuwd naar de favoriete knuffelposities van mannen? Check ze hier.

Shop de outfit!

Mango
DE BIJENKORF
€69,99

Josh V
JOSH V
€109,99

Maje
DE BIJENKORF
€195,00

Duifhuizen
DUIFHUIZEN
€59,95

Brixton
DE BIJENKORF
€50,00

Clarins
DE BIJENKORF
€26,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

9x subtiele signalen van een mislukte date
Dit moet je niet en juist wel doen op een eerste date
Date cliché? Probeer deze originele date ideeën eens

Beeld: Getty Images