Men talk: dit zijn volgens mannen dé perfecte borsten en billen

billen

Ben jij een borstenman of een billenman is een vraag die jij waarschijnlijk wel een keer aan een man gesteld hebt. Billen en borsten zijn er in allerlei formaten. Van volle, ronde borsten tot theezakjes, en van een stevige booty tot aan een kippenkontje. Natuurlijk is elke vrouw mooi zoals ze is en er is geen goed of fout, maar het mannelijk oog heeft meestal wel een bepaalde voorkeur voor onze vrouwelijke vormen. Wij stelden een aantal mannen in onze omgeving een paar interessante vragen over de perfecte borsten en billen.

Borstenman of billenman?

Ja, ja, de meeste mannen (50%) in onze omgeving zijn billenmannen, 30% van de ondervraagden waardeert beide vrouwelijke lichaamsvormen en 20% is een échte boobyman.

Dit zijn volgens mannen dé perfecte borsten en billen

Borsten

Grote borsten, kleine borsten, druppelvormige borsten, ronde borsten en ga zo maar door. Ze zijn er in verschillende maten en vormen. De perfecte borsten bestaan eigenlijk niet. Toch waren wij benieuwd naar welke borsten de mannen het liefst zien of voelen. Wow! 85% van de ondervraagden houdt van grote borsten. Maar wat is groot? Bijna de helft verkiest cupmaat D boven de andere cupmaten (in hoeverre mannen hier natuurlijk écht verstand van hebben). Ook waren we benieuwd naar of ze het liefst natural of fake borsten zien. 75% kiest voor echte borsten. Dus mocht jij onzeker zijn over je borsten? Keep them natural! Je bent namelijk mooi zoals je bent.

Billen

Net zoals borsten, zijn er ook allerlei soorten billen. Ondanks dat de billenman in de meerderheid is, kiest 58% maar voor grote billen. Dat is net iets meer dan de helft. Je zou dus denken dat het formaat niet heel belangrijk is voor mannen. Dus no worry’s als jij niet gezegend bent met een big booty. En breng vooral géén bezoek aan de plastische chirurgie, want mannen (97%) willen real butts. Over de vorm hebben ze wel een duidelijke mening, ronde billen vinden ze (83%) het mooist.

Nogmaals, perfectie bestaat niet en elke vrouw is mooi op haar manier. Uiterlijk is zeker niet het belangrijkste! Dit artikel gaat enkel over de voorkeur van mannen, en is geen indicator van hoe jij zou moeten zijn.

Wist je dat…

  • Ongelijke borsten? Niet in de 14e en 16e dag van je cyclus. Dan zijn ze namelijk het meest symmetrisch.
  • Gewone, vlakken, puffy, ingetrokken en unilaterale. Er bestaan vijf soorten tepels.
  • Een derde borst? Dat kan! Ongeveer 6 procent van de vrouwen én zelfs mannen zouden extra borstweefsel hebben.
  • De grootste natural boobs hebben maat 102ZZZ. Wat?!
  • Cup B de meest voorkomende cupmaat is.
  • Er een naam is voor een extreme liefde voor billen, namelijk: Pygofilie.
  • Vrouwen met een ronde booty intelligenter zijn
  • Je spieren in je achterwerk de grootste spieren zijn van je hele lijf. Zélfs als je een mini butt hebt.

Shop de mooiste bh’s & slips

Hunkemöller
WEHKAMP
29,99 23,99

Hunkemöller
WEHKAMP
14,99 11,99

Samsoe & Samsoe
DE BIJENKORF
€35,00

Rainbow
BONPRIX
€8,99

Hunkemöller
HUNKEMÖLLER
€34,99

Bluebella
DE BIJENKORF
50,00 35,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

 

LEES OOK:

Dames opgelet! Zo denken mannen over lingerie
Bootylicious! De juiste work-outs per type billen
5x oorzaken van hangende borsten

Bron: Flair | Beeld: Unsplash