7x onverwachte dingen die hij super sexy vindt

sexy

Er zijn een heel hoop dingen waarvan wij vrouwen honderd procent zeker zijn dat mannen het sexy vinden. We denken dan snel aan het dragen van lingerie, een paar killer heels of een prachtige jurk, maar er zijn ook een heel hoop onverwachte dingen die hij mega aantrekkelijk aan je vindt. Wij zetten ze allemaal voor je op een rij.

Onverwachte dingen die hij super sexy vindt

#1 Zijn kleren dragen

Ja écht, mannen zullen er niet zo snel voor uit komen maar ze vinden het fantastisch wanneer we hun kleren stelen. Vooral als je er verder niets onder draagt maak je hem helemaal wild, men will be men.

#2 Keukenprinsesje

De liefde van de man gaat door de maag en dus vinden ze het geweldig wanneer je in de keuken staat te zwoegen. Natuurlijk is het een extra bonuspunt als het eten lekker is, maar ook als keukenprinsesje met twee linker handen kom je er mee weg. Het gaat om het gebaar.

#3 Mismatched lingerie

Ook mismatched lingerie valt zeker in de smaak. Het geeft namelijk een signaal af dat je niet op seks hebt gerekend, maar dat hij je wel zo ver heeft kunnen krijgen om je kleding uit de doen. We kunnen die eindeloze speurtochten naar het perfecte setje dus voortaan vergeten. Win-win!

#4 Nat haar

Wij vrouwen vinden nat haar vre-se-lijk, maar mannen kunnen er niet genoeg van krijgen. And no one knows why.

#5 Dat je niet helemaal afgetraind bent

Je hoeft niet uren in de sportschool te staan om aantrekkelijk gevonden te worden. De meeste mannen houden van curves en hij wil absoluut niet dat jij gespierder bent dan hem.

#6 Wakker worden

Ook de onschuldigheid en cuteness die je uitstraalt wanneer je wakker wordt, vindt vriendlief mooi en opwindend. Je hoeft je dus totaal niet druk te maken om het feit dat je haar half overeind staat en je make-up loos bent; die puurheid wordt juist gewaardeerd. #wokeuplikethis

#7 Niet vies van een biertje

Het is misschien niet het meest charmante drankje, maar daar heeft hij geen problemen mee. Wat is er nou niet leuker dan je favoriete drankje drinken met je vriendin?!

It’s shopping time!

Comma Casual Identity
WEHKAMP
€69,99

My Jewellery
MY JEWELLERY
€34,95

Dr. Martens
NOLTEN
€169,95

By LouLou
DUIFHUIZEN
€129,95

My Jewellery
MY JEWELLERY
€49,95

Clarins
DE BIJENKORF
€26,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

6x dit vinden mannen écht aantrekkelijk
Deze 5 dingen vinden mannen super aantrekkelijk
Wat mannen echt aantrekkelijk vinden

Bron: Ze, Glamour, Cosmopolitan| Beeld: Unsplash