Op deze plekken hebben we het meest seks

seks

Een groot deel van de bevolking heeft seks, waarschijnlijk ook op dit moment. De populairste plek om te vrijen is bij uitstek de slaapkamer. Niet dat daar iets mis mee is, maar het kan soms een beetje saai worden. Er zijn dan ook genoeg stellen die een beetje gaan experimenteren en verschillende plekken uitproberen. Een onderzoek van Lovehoney laat de populairste plekken zien, buiten de slaapkamer om.

Plekken waar we het meest seks hebben

#1 De douche

92 procent (!!) van de deelnemers liet weten dat ze weleens een vrijpartij in de douche hebben gehad. Hoewel het altijd mega sexy lijkt in gedachten, weten we allemaal dat het in de praktijk wat minder eh, soepel gaat. Ondanks dat is het een hele populaire spot!

#2 Het bad

Het was natuurlijk te verwachten, zo na de douche. 89 procent zegt dit ooit te hebben uitgeprobeerd, of vaker te hebben gedaan.

#3 De bank

Dit was ook te verwachten – het is basically een eenpersoons bed, maar dan met handige leuningen. Probeer er alleen niet te veel aan te denken zodra je op de bank van je vrienden gaat zitten.

#4 Keukentafel

Een klassieker, als je misschien wel in veel films hebt gezien. 65 procent van de ondervraagden heeft weleens seks gehad op de keukentafel. Zo lang je er de volgende dag weer hygiënisch aan kunt dineren moet dat natuurlijk geen probleem zijn.

#5 Tussen de planten

Nou ja, niet letterlijk. Maar op een zwoele zomeravond snappen we best dat jij je – hopelijk wel beschutte – tuin in duikt voor een romantische vrijpartij onder de sterren. Als die muggen je een beetje met rust willen laten…

#6 De auto

De auto is zo’n plek die bij veel mensen op hun bucketlist staat. We begrijpen goed waarom, al lijkt het me niet erg comfortabel. Zeker niet als je maar een kleine auto tot je beschikking hebt.

#7 De trap

Niet elke trap is een even makkelijke opgave, maar met een prettige bekleding is er voldoende mogelijk. 47 procent van de deelnemers heeft het weleens uitgeprobeerd.

#8 De trein

Ik moest ook even drie keer kijken toen ik dit las. Het is weliswaar een stuk minder populair, maar heeft alsnog ruim 16 procent behaald. We vermoeden wat stiekeme momenten op de openbare toiletten (dag, hygiëne). En een uitzondering in die ene verlate, vrijwel lege coupé.

#9 Overige plekken

Vliegtuigen, garages, wasmachines en buitenseks. We zien het maar zo, mensen zijn in ieder geval nog creatief als ze een plekje uitkiezen.

Shop de look!

Opus
DE BIJENKORF
€45,95

Karen Millen
DE BIJENKORF
€190,00 76,00

Rainbow
BONPRIX
€18,99

By LouLou
DUIFHUIZEN
€129,00

Bvlgari
DE BIJENKORF
€66,00

Skagen
DE BIJENKORF
€69,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop 

LEES OOK:

De lekkerste momenten tijdens de seks volgens mannen
Online daten? Dan kun je dit beter niet zeggen
Op deze leeftijd heb je de beste seks

Bron: NSMBL | Beeld: Getty Images