Relationship: 6x tips bij het verbreken van je relatie

verbreken

Relationship problems, we hebben ze allemaal wel eens gehad. Het is niet leuk, maar je moet toch een beslissing nemen als het echt niet meer gaat. Jullie hebben er hard in geïnvesteerd, maar jullie liefde is niet sterk genoeg. Uiteindelijk moet je toch bekennen dat dit het gewoon niet is. Jullie hebben samen een prachtige tijd gehad en delen mooie herinneringen. Maar het is niet wat je ervan verwachtte. Hij is gewoon niet the man of your dreams. Het is tijd om je relatie te verbreken. Wij delen 6x tips.

De Tips bij het verbreken van je relatie

We hebben voor jullie 6 tips op een rijtje gezet om je break-up zo goed mogelijk af te verbreken. Liefdesverdriet en een gevoel van eenzaamheid zal er waarschijnlijk toch komen, maar we willen natuurlijk geen big mess vol drama’s en slachtoffers. Neem onze tips met een korreltje zout en nooit te letterlijk. Kijk ook goed naar de situatie waarin jij verkeert.

  1. Kies een rustige plek waar jullie niet gestoord kunnen worden. De beste plek waar je hem het vervelende nieuws kunt vertellen, is bij hem thuis. Hij hoeft dan niet alleen over straat nadat je het hebt verteld. Daarnaast heb jij zelf in de hand wanneer je weggaat. Maar, maak daar geen misbruik van en ga weg als hij daarom vraagt. Blijf niet te lang hangen en respecteer als hij alleen wilt zijn.
  2. Zorg ervoor dat hij niet van iemand anders te horen krijgt dat jij er een punt achter wilt zetten. Hang je besluit dus niet aan de grote klok voordat je het hem hebt medegedeeld. Dat ben je hem wel verschuldigd en zo kan de boodschap heel anders overkomen dan je wilt.
  3. Wees zo concreet en duidelijk. Houd het vooral zo kort mogelijk en draai niet om de boodschap heen als je hem enigszins pijn wilt besparen. Mannen verlangen naar duidelijkheid zodat ze weten waar ze aan toe zijn.
  4. Je kunt niet uit medelijden bij iemand blijven, dus laat je niet vertederen door tranen of wanhoop. Natuurlijk zal hij het er de komende maanden moeilijk mee hebben (jij trouwens ook), maar dat is nu eenmaal part of the deal. Uiteindelijk moet je toch voor jezelf kiezen.
  5. Laat misplaatste en dramatische gebaren als een laatste kus of een laatste omarming achterwege. Hier krijg je alleen maar misverstanden en nog meer drama’s van. Probeer hem dan ook niet te troosten. Daar ben jij op dat moment niet de aangewezen persoon voor. Spreek na het verbreken van de relatie dan ook niet opnieuw af. Elke keer zullen jullie de pijn en het verdriet dan weer opnieuw voelen.
  6. En last but not least: niet alleen hij zal verdriet hebben, maar jij ook. Gun jezelf de tijd en rust om het te verwerken. Blijf niet forever alone maar zoek vriendinnen op om erover te praten. Ga niet bij de pakken neerzitten en ga weer eens een avondje uit met de meiden. Bedenk dat je er goed aan heb gedaan om een relatie zonder toekomst af te breken. Hoe langer je ermee doorgaat, hoe moeilijker het wordt…

Blijf positief over de situatie, je kan nu verder met je leven zonder je schuldig te voelen. Houd je hoofd omhoog, everything will be okay in the end.

Shop de look!

Mango
WEHKAMP
€79,99

Second Female
HUDSON’S BAY
€95,00 47,50 

Mango
DE BIJENKORF
€89,00 43,61

Panara
PENNINKHOF MODE
€249,00

Mango
DE BIJENKORF
€149,90

Clinique
HUDSON’S BAY
€24,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Waarom single zijn je gezonder maakt
Deze dingen doe je niet in een gezonde relatie
12x fases waar je doorheen gaat als jij je ex tegenkomt

Bron: Loesadviseertouders, Mannengeheim. 365dagensuccesvol | Beeld: Pixabay