Wilde seks: 5 dingen die je geprobeerd moet hebben

Wilde seks: 5 dingen die je geprobeerd moet hebben

Mag het allemaal wel wat wilder in bed, maar mis je de nodige inspiratie? Laat het maar aan LotteLust over om jou te voorzien van de nodige tips- en tricks voor tussen de lakens. Vandaag: de vijf must do’s die je geprobeerd moet hebben in bed.

#1 Toys ain’t just for boys

Geef je seksleven een boost met een paar nieuwe sextoys. Vibrators zijn echt niet alleen bedoeld voor wat pret in je eentje. Het gebruik van speeltjes in bed met je lover kan de spanning tussen jullie juist vergroten. En niet alleen de spanning, maar ook het genot. Kijk hier voor de beste koppel toys.

#2 Via de achterdeur

Up the butt, achteringang-seks, billenseks, hoe je het ook wilt noemen; anale seks is echt een must try. Laat je niet afschrikken door enge seksverhalen van vriendinnen of andere vrouwen. Zolang je de juiste maatregelen treft, is anale seks net zo lekker als ‘gewoon’ vrijen en wordt het een ervaring waar je met plezier op kan terugkijken.

#3 Girl on girl

Veel heterovrouwen hebben er weleens over gefantaseerd, maar verder dan een kus is het meestal niet gegaan. Seks met een vrouw is zeker iets wat je een keer in je leven gedaan moet hebben. Waarom? Omdat het een hele bijzondere en onvergetelijke ervaring is. Een vrouw hoef je niet uit te leggen waar ze moet zijn, ze weet de juiste plekjes te vinden en ze neemt de tijd om jou helemaal in extase te brengen.

#4 Spanking

Als je nieuwsgierig bent naar BDSM, maar liever rustig wilt beginnen is spanking de way to go. Maar let op, spanking betekent niet het uitdelen van een forse tik, je moet na afloop nog wel normaal kunnen zitten. Dus, laat je vriend je tijdens het voorspel een kleine tik op je billen geven, waarna hij ze licht streelt of kietelt. Dit zorgt voor een extra intens gevoel.

#5 Ménage à trois

Deze kon natuurlijk niet ontbreken in ons lijstje, seks met een +1. Niet alleen superspannend, het geeft je ook een streepje voor bij de mannen. Iedere man die hoort dat je ooit weleens een trio hebt gedaan, zal onder de indruk zijn. Al is het natuurlijk niet de bedoeling dat je om die reden een trio moet willen. Een trio doe je voor jezelf, ook als je besluit om samen met je vriend een seksuele partner erbij te zoeken. Het kan je seksleven een fijne impuls geven, omdat je dingen in bed probeert die je anders nooit zou doen en het is iets waar je samen met je lief nog lang van kunt nagenieten. Tips voor je eerste trio lees je hier.

Speeltjes voor wilde seks

Erotic Collection dobbelstenen
EASYTOYS
€2,95

Eastpak masker
EASYTOYS
€3,95

Pipedream
EASYTOYS
€12,95

Erotic Collection vibrator
EASYTOYS
€6,76

Easytoys opzetstuk vibrator
EASYTOYS
€12,95

Bodywand wand vibrator
EASYTOYS
€19,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Staf safe: tips voor veilige seks op vakantie
Dit zijn de favoriete seksstandjes van vrouwen
Must try voor het weekend: wilde seks

Beeld: Getty Images