5x tips voor een heet voorspel

voorspel

Het voorspel wordt door veel mensen onderschat, de meesten gaan dan ook een vast riedeltje af: een beetje zoenen, een beetje voelen en that’s it. Zo zonde eigenlijk, want het kan ontzettend leuk zijn en hoeft echt niet pas in bed te beginnen. Vooral voor vrouwen is een voorspel extra belangrijk voordat jullie op penetratie over gaan. LotteLust geeft tips hoe je van het voorspel een hitsig onderonsje maakt.

Tips voor een heet voorspel

#1 Sexting

Wie heeft ooit gezegd dat foreplay zich altijd in bed moet afspelen? Onzin, het beste voorspel begint al een paar uur van tevoren, als jullie nog niet bij elkaar zijn. Begin met elkaar te chatten via social media. Stuur hem ’s middags, terwijl hij aan het werk is, een stout berichtje. Iets in de trant van: ‘Vanavond ga ik je met mijn mond verwennen’. Je kunt natuurlijk ook een sexy selfie sturen, maar let wel op dat je dit veilig doet, hoe? Dat lees je hier.

#2 Zoenen

Zoenen is een van de lekkerste dingen om te doen tijdens het voorspel, vooral als het met aandacht gedaan wordt. Vaak wordt het afgeraffeld, omdat we zo opgewonden zijn dat we meteen verder willen met het volgende. De key is dan ook om de tijd te nemen. Slow kissing: zachtjes om elkaars tong draaien, zuigen op zijn onderlip of plagerig met je tong langs zijn mond likken.

#3 Kriebelen

Je kunt elkaar natuurlijk heel rustig kriebelen met gebruik van je handen, maar wil je eens iets nieuws proberen gebruik dan een kietelveer. Hiermee creëer je een prikkelend gevoel, en maak je de huid van je vriend supergevoelig (of hij die van jou). Wat daarop volgt is een mindblowing orgasme.

#4 Masseren

Koop een fijn geurende olie, en trakteer je boy eens op een lekkere intense massage. Of je nu de skills hebt of niet, no worries, het gaat om de act itself. Niet alleen doe je hem hier een plezier mee. Denk eens aan hoe opwindend het voor jou is om dat heerlijke lijf van je vriend in te smeren. Of andersom: als hij met zijn handen jouw lichaam van top tot teen verwent. En ook hier weer: take it slow.

#5 Lapdance

Geef zijn ogen eens goed de kost en show hem je sexy dansmoves. Trek je mooiste lingeriesetje aan, of koop gewoon een nieuwe, en verleid hem met wat sensuele heupbewegingen. Inspiratie nodig? Lees hier hoe je hem gek maakt van verlangen, met een uitdagende lapdance.

Maak het voorspel extra spannend!

Tease & Please
EASYTOYS
€35,-

EasyToys Fetish Collection
EASYTOYS
€18,36

Mystim
EASYTOYS
€103,96

Easytoys Fetish Collection
EASYTOYS
€14,36

Loveboxxx
EASYTOYS
€31,96

Bodywand wand vibrator
EASYTOYS
€19,95

✰ Shop meer sextoys in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

De lekkerste momenten tijdens de seks volgens mannen
10x Awkward situaties in bed
Dit zijn de favoriete seksstandjes van vrouwen

Bron: Lottelust |Beeld: Unsplash, Pexels