De voordelen van friends with benefits

Misschien ben je nu een tijdje single en heb je wel zin in een nieuwe man, maar een volledige relatie zie je ook weer niet zitten. Als in: wel de lusten, maar niet de lasten. Voor veel vrouwen is dit lastig om toe te geven, maar hé, wij hebben ook onze behoeftes! En daar mogen we best voor uitkomen. De oplossing? Neem een fuckbuddy a.k.a. friend with benefit.

Even voor de duidelijkheid: een fuckbuddy is iemand met wie je een of twee dates hebt gehad, je al gauw merkte dat de klik er totaal niet was behalve in bed. Er is een enorme seksuele aantrekkingskracht met deze persoon, en dus houd je hem aan voor de seks. En er zitten genoeg voordelen aan een fuckbuddy.

Egoboost

Als je nog heartbroken bent van je vorige relatie en je zelfvertrouwen bijna naar een nulpunt is gezakt, is friends with benefits meer dan welkom. Waarom? Omdat deze man wonderen doet voor je ego! Hij vertelt je hoe mooi en sexy je bent, wat een beest je bent in bed. En hij laat je zien hoe intens hij naar je verlangt, zijn missie is om jou te pleasen. Heerlijk toch!

No muss, no fuss

Terwijl je je vriendinnen hoort klagen over hun vriendjes: de een helpt nooit mee in het huishouden, de ander maakt geen tijd vrij voor een datenight, kun jij tevreden achterover leunen. Niks praten over jullie problemen, of taken die verdeeld moeten worden. Geen relatie, geen gedoe!

Skills

Je fuckbuddy leent zich uitstekend voor het verbeteren van je seksskills. Je kunt met deze man nieuwe standjes uitproberen of je seksuele vaardigheden bijschaven. Je zult merken dat je je meer kunt laten gaan, omdat jullie alleen fysieke interesse hebben in elkaar. Geen fantasie, geen experiment is te gek.

Geen verplichtingen

Geen schoonfamilie die je hoeft te ontmoeten, geen voetbalwedstrijden die je moet bezoeken, jij kunt je leven lekker zo blijven leiden zoals je dat daarvoor deed. Je zoekt contact als je zin hebt, en zo niet dan niet. Heb je geen zin om te praten, hoeft niet! Jij en je fuckbuddy delen maar een ding en dat is: geweldige seks. En zo simpel is het.

Het kan onvermijdelijk zijn dat je scharreltje gevoelens voor je krijgt. Zo herken je het.

Weet je niet zo goed of je een fuckbuddy-relatie wel aandurft. Lees dan eens het artikel: zo ontwaak je je innerslet