Deze vorm van vreemdgaan komt steeds vaker voor

 

De titel klinkt misschien een beetje deprimerend, maar het is niet zo erg als het lijkt. Oké, mensen zien het als een soort vreemdgaan, maar eigenlijk heeft het wel iets schattigs.

Ik heb het hier over, jawel, Netflix cheating. Misschien heb je de term al weleens gehoord, maar het gebeurt echt. Sterker nog, het gebeurt veel vaker dan je denkt. Stiekem op de playknop drukken als je lief niet thuis is, waardoor je voorloopt op de serie die jullie samen kijken. Een ietwat andere vorm van vreemdgaan dan je dacht, maar wij zetten even wat cijfertjes voor je op papier.

Worldwide

Er is zelfs wereldwijd gekeken naar hoe vaak er per land wordt ge-Netflix-cheat, en daar komt Nederland nog niet zo slecht uit. Slechts 27% van de Nederlanders Netflix cheat en daarmee zijn we het land die dit het minst doet. Wereldwijd ligt het getal wat hoger, namelijk op 46%.

Cheater, cheater

De serie waarmee we het meest cheaten is Black Mirror – niet geheel verrassend, aangezien elke episode op zichzelf staat. Orange is the New Black volgt (12%), daarna Marvel’s Jessica Jones (11%), House of Cards, Narcos, Making a Murderer, Marvel’s Luke Cage en Love (allemaal 10%).

Feitjes

We hebben nog een aantal leuke feitjes over het Netflix cheaten wereldwijd, en ze zijn best leuk om te weten.

LEES OOK:

Hallo topmaand! Deze series komen in juni nieuw op Netflix
Deze Netflix-hacks maken je binge-watching een stukje makkelijker
Hoger opgeleiden gaan sneller vreemd, volgens onderzoek

Shop de outfit!

Maryley
TER HORST VAN GEEL
€129,90 90,90

My Jewellery
MY JEWELLERY
€29,95

Coolcat
COOLCAT
€19,99 10,00

Steve Madden
STEVE MADDEN
€99,99

Violet Hamden
HUDSON’S BAY
€69,00

Yves Saint Laurent
HUDSON’S BAY
€35,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

Bron: ELLE NL | Beeld: Unsplash