Waarom goedmaakseks het lekkerste is

goedmaakseks

In een relatie heb je van tijd tot tijd een ruzie. Niks mis mee natuurlijk. Het is alleen maar gezond. Vooral de goedmaakseks achteraf was het allemaal waard. Ruzie oplossen? Dan is dit de perfecte manier om jullie seksleven een boost te geven. Maar waarom is goedmaakseks nu zo lekker? LotteLust weet het precies te vertellen!

Geen fan van goedmaakseks? Lees dan ook waarom dronken seks de beste seks is.

Waarom goedmaakseks het beste is

#1 Ruzie is passie!

Je kunt er ook niets aandoen… Hij wordt zo woest aantrekkelijk als hij boos is. Wilde haren, die sexy frons, de aderen op zijn armen. De seksuele spanning is om te snijden. Eerlijk gezegd, de ruzie was gewoon voorspel.

#2 It’s science!

Wist je dat gevoelens voor haat en liefde of dezelfde plekken in de hersenen meetbaar zijn? Dat zegt al genoeg.

#3 Kunnen we nu weer lovers zijn?

Al het negatieve is eruit. Je voelt je leeg. Nu verlang je weer naar zijn liefde. Na zo’n ruzie heb je even die bevestiging nodig dat het goed zit.

#4 Up and down

Het ene moment schreeuw je het uit van boosheid, het andere moment schreeuw je het uit van genot. Die extreme switch van emoties maakt je hoogtepunt nóg hoger.

#5 Het is als een drug

Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat je als stel na een ruzie weer verlangt naar endorfine: een lekker gevoel. Een orgasme is de ultieme drug om je weer happy te voelen.

#6 Spijt

Eigenlijk heb je een beetje spijt van je gedrag. You got carried away. Misschien was het niet heel eerlijk om die oude koeien uit de sloot te halen. Wat is nou een betere manier om het goed te maken dan je schatje te trakteren op een orgasme…

#7 Goedmakertje

Het is net als ‘vroeger’. Door de ruzie ben je een beetje vervreemd van elkaar. Je doet dus extra moeite om de ander het naar de zin te maken. Opeens haalt hij alle trucs uit de kast. Ons hoor je niet klagen… Dit zal jullie seksleven verbeteren!

It’s shopping time!

Loveboxxx
EASYTOYS
€39,95

Tease & Please
EASYTOYS
€34,95

Pipedream
EASYTOYS
€12,95

Erotic Collection
EASYTOYS
€2,95

Inspire
EASYTOYS
€44,95

You2toys
EASYTOYS
€99,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop

LEES OOK:

7x dit willen mannen in bed
10x jullie grootste seksblunders: ‘Ik stond in mijn blote kont in de kamer van haar moeder’
Emotioneel vreemdgaan: hoe ver kun je gaan?

Beeld: Unsplash