Waarom sporten voor betere seks zorgt

betere seks

Het is bewezen dat seks voor het sporten geen goed idee is. Denk aan: zwakke benen en slappe armen. En sporten vóór de seks is juist goed voor je bedprestaties. Heb je geen zin of zit je niet lekker in je vel? LotteLust legt uit waarom sport je seksleven kan ophitsen.

Waarom sporten voor betere seks zorgt

#1 Je voelt je sexy

Iedereen droomt wel van een strak lichaam. Het ziet het er niet alleen mooi uit, je zit ook lekkerder in je vel. In the bedroom hoef je je niet druk te maken over vetrolletjes en cellulite (hoewel ze geen ramp zijn). Je kunt je beter concentreren op het genot. Ook heb je alleen maar oog voor elkaar en dat werpt zijn vruchten af!

#2 Betere libido

Het is bewezen dat regelmatig sporten zorgt voor meer zin in seks. Tijdens je exercise komen endorfines vrij die ook tijdens sexytime door je lijf gieren. Hoe vaker je dit stofje aanmaakt, hoe makkelijker je opgewonden raakt! Dus zit je in een seksdipje? Hit the gym en wordt beter in bed!

BTW: je kunt exercise en seks ook combineren: check de seks work-outs op LotteLust.

#3 Je wordt flexibel voor seks

Een heel fijne bijkomstigheid is natuurlijk dat je werkt aan je lenigheid. En je kunt vast wel raden hoe dat van pas zou komen in de slaapkamer… Pak dat kamasutra-boekje er even snel bij!

#4 Het bevordert de bloedsomloop

Sport verbetert je cardiovasculaire systeem. Moeilijk woord, het komt erop neer dat hierdoor stress wordt verlaagd en het lichaam wordt verjongd. Het bevordert de bloedsomloop, ook naar je private parts: waarvoor je seksdrive omhoog schiet. En dat is heel essentieel voor een spannende avond natuurlijk.

BTW: voor mannen is een verbeterde bloedsomloop ook een groot voordeel voor zijn El Stivo.

Shop de look!

Maje
DE BIJENKORF
€250,00

Steve Madden
STEVE MADDEN
€109,99

Parfois
WEHKAMP
€49,99

Barts
HUDSON’S BAY
€29,99

Smartphonehoesjes.nl
SMARTPHONEHOESJES
€12,95

Zag Bijoux
HUDSON’S BAY
€16,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰