Watch out! Dit zijn de signalen dat hij je gebruikt

gebruikt

Vrouwen zijn over het algemeen vaak bang dat een man ze gebruikt voor de seks of om hun ego te strelen. Helaas, komt dit ook vaak voor. Maar de meeste vrouwen denken dat deze mannen makkelijk te herkennen zijn. Zo denken ze bijvoorbeeld: als een man me gebruikt voor seks dan zal hij geen lieve dingen voor me doen. In werkelijkheid is het een stuk moeilijker om een man te herkennen die jou gebruikt. En elke man pakt het op zijn manier aan. Heb jij een leuke man ontmoet, maar twijfel je aan hem om deze reden? Lees dan de volgende signalen eens. Herken je ze? Dan is de kans groot dat hij je gebruikt.

Dit zijn de signalen dat hij je gebruikt

#1 Hij neemt je nooit mee op date

Oei! Het is foute boel wanneer hij alleen maar bij elkaar thuis wilt afspreken en niet de moeite neemt om jou mee op date te nemen. Thuis is het altijd mogelijk om seks te hebben. Als hij oprecht geïnteresseerd is, dan zou hij je overal mee naartoe willen nemen. Als hij wel geïnteresseerd is op WhatsApp en niet wil daten, kan het ook zijn dat hij je gebruikt voor zijn ego of voor de aandacht die jij hem geeft.

#2 Hij toont alleen in de avond interesse

Helaas, betekent het meestal, als hij s’avonds contact opzoekt, niet dat hij met jou naar de zonsondergang wilt kijken. Als hij nooit overdag contact opneemt, dan is dit waarschijnlijk een signaal dat hij alleen maar seks wil.

#3 Kijk of hij het altijd ”zo druk” heeft

Maandag? Nee, dan heb ik met een vriend afgesproken. Dinsdag? Nee, woensdag heb ik een belangrijke deadline waar ik nog veel voor moet doen. Woensdag? Nee, dan is mijn oma jarig. En de rest van de week ben ik ook druk. Pfff! Het kan natuurlijk dat dit een keer voorkomt. Maar als hij nooit de moeite neemt om iets met jou te plannen of voor jou tijd vrij te maken, dan is hij het niet waard. Oh ja, en als hij in de avond wel tijd vrij kan maken om samen een film te kijken, dan weet je wel wat zijn plan is.

#4 Jullie gesprekken zijn oppervlakkig

Als hij geen interesse toont, maar alleen antwoord geeft op de vragen die jij stelt, dan zit het meestal goed fout.

#5 Je mag niet blijven slapen

Mag je niet blijven slapen als jullie van bil zijn gegaan? Of heeft hij altijd als smoes dat hij vroeg van huis moet? Grote kans dat hij na de daad geen zin heeft nog tijd met je door te brengen. Deze man gebruikt je!

#6 Hij geeft je niet het gevoel dat je speciaal bent

Wanneer voelde jij je voor het laatst speciaal door hem? Want als hij echt om je geeft, zal hij (in ieder geval de eerste twee jaar) zijn best voor je blijven doen. Wees eerlijk naar jezelf, hoe pijnlijk dit ook is. Jij verdient een man die je laat voelen dat je speciaal voor hem bent.

#7 Hij stelt je niet voor aan zijn vrienden

Ga je al een paar maanden met hem om, maar heeft hij je nog nooit meegevraagd als hij met zijn vrienden is? Let him go! Grote kans dat hij zich voor jou schaamt of misschien wel dat er andere meiden zijn waardoor hij niet wil dat je erbij bent.

#8 Luister naar je gevoel

Dit is misschien wel het beste signaal dat je kunt krijgen. Word wakker en luister naar je gevoel! Voelt het niet goed? Dan moet jij je afvragen of deze relatie het wel waard is. Houd jezelf niet voor de gek lady!

Shop de look!

Calvin Klein
OPEN32
€289,95 150,78

Twist & Tango
HUDSON’S BAY
€139,00

Twist & Tango
HUDSON’S BAY
€119,00

Graceland
WEHKAMP
€34,99

Daniel Wellington
DE BIJENKORF
€129,00

Lancôme
HUDSON’S BAY
€33,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

Bron: Mannengeheim, Wikihow, Flair | Beeld: Unsplash, Pexels