Wil je betere orgasmes? Dan móét je dit boek lezen

seksstandjes

Een Big O bereiken: voor a lucky few is het zo gepiept, maar voor een heel grote groep vrouwen is klaarkomen helemaal niet vanzelfsprekend!  Daarom schreef LotteLust de ultieme orgasmegids voor de vrouw.

Orgasmekloof

Sinds een paar weken duikt het woord ‘orgasmekloof’ opeens overal op. En met een goede reden, want er is een enorme kloof op seksueel gebied tussen mannen en vrouwen. Met name het verschil tussen hetero’s en homoseksuelen is groot. 35 % van de heterovrouwen krijgt elke sekspartij een orgasme versus 95 % van de mannen. Oneerlijk, hè? Dat vonden de dames van LotteLust ook. Ze schreven daarom ‘Kom je ook?’: de ultieme orgasmegids voor vrouwen – en ook heteromannen!

Waarom bestaat dit enorme verschil dan, vraag je je natuurlijk af? Ten eerste omdat een derde van de mannen denkt dat vrouwen door enkel seks-seks kunnen klaarkomen. Eigenlijk lukt dat slechts een kwart van de vrouwen. Daarnaast ligt het issue vooral bij vrouwen zelf. Veel vrouwen kennen hun lichaam niet goed genoeg, zetten zichzelf op de tweede plek en/of geven geen aanwijzingen aan hun bedpartner.

Orgasmegids: kom je ook?

Het boek ‘Kom je ook?’ met nuttige info en praktische tips gaat hier verandering in brengen. In ruim 200 pagina’s lees je alles over het vrouwelijk genot: de geschiedenis van de clitoris en de vrouwelijke seksualiteit, 13 soorten orgasmes om te ontdekken, antwoorden op de meest voorkomende orgasme-issues, zoals pijn en vaginale droogte, adviezen om te communiceren over seks, de lekkerste standjes (voor hetero’s, lesbiennes en soloseks), de beste speeltjes voor een knallend orgasme en nog veel meer!

‘Kom je ook?’ is te koop voor €15,- via LotteLust.nl, tijdelijk krijg je er een gratis speeltje bij. Dus scoor ‘m snel!

 

Shop hier voor een spannende avond

My Jewellery
MY JEWELLERY
€14,95

Aubade
DE BIJENKORF
€89,00

Tom Ford
DE BIJENKORF
€54,00

Claudia Sträter
CLAUDIA STRÄTER
€299,95

Aubade
DE BIJENKORF
€49,00

Fetish Fantasy Series
EASY TOYS
€9,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

Bron: Lottelust