7x soorten koppels waar singles een hekel aan hebben

koppels

Een relatie hebben kan geweldig zijn. De lucht lijkt blauwer, het gras is groener en je kunt niet genoeg van elkaar krijgen: het leven is perfect. Daartegenover is het single leventje ook niet onaangenaam: je hoeft met niemand rekening te houden en je hoeft je niet druk te maken over of je lief vreemdgaat of niet. Single zijn betekent niet dat je een hekel hebt aan ieder stelletje. Toch zijn er een paar types die niemand kan uitstaan: ze zijn té gelukkig, kunnen geen tien seconden zonder elkaar, etcetera. We zijn blij dat de liefde er vanaf spat en je de meest super-mega-fantastische relatie ooit hebt, maar… Sometimes you need to chill. Dit zijn dé 7 types koppels waar iedere single van gruwelt.

Soorten koppels waar singles een hekel aan hebben

#1 Het extreem kleffe koppel

Dat stelletje dat midden in een winkelstraat een hevige tongzoensessie houdt. Of die twee die in het openbaar vervoer wel heel close zijn en doen alsof niemand het door heeft. Serieus: Niemand. Wil. Dat. Zien.

#2 Het koppel dat súper gelukkig is

We snappen dat je gelukkig bent, en dat zijn we ook voor jou. Maar dat willen we niet elke seconde van de dag horen: stop alsjeblieft met al die verliefde Facebookberichten naar en over elkaar.

#3 Het fake-happy koppel

Jullie roddelen over elkaar, hebben vaak ruzie en het ergste: iedereen weet het. Doe dan niet alsof alles perfect en geweldig is, als dat overduidelijk niet zo is. Waarom ben je eigenlijk nog samen als jullie elkaar duidelijk niet uit kunnen staan? Red jezelf en move on.

#4 Het aan-uit koppel

We willen je altijd wel een schouder bieden om op uit te huilen wanneer het uit is, maar na de vijfde keer zijn ook wij het zat. Dit zijn ook vaak de mensen die zichzelf compleet verliezen in een relatie en van de bodem verdwenen zijn voor hun vrienden: aan-uit vriendschappen zijn nog erger.

#5 Het koppel dat over je single bestaan klaagt

Welk woord van ”Ik geniet ervan om single te zijn” begrijp je niet? Als we een date zouden willen hebben we er zo een (daarom bestaan Tinder en wijn). Laat ons genieten van ons single bestaan, tenzij je nog een interessante single vriend hebt.

#6 Het ‘wij’-koppel

Dit soort koppels zijn absoluut het ergst. Niemand ziet het aankomen tot plotseling “Ik zou het leuk vinden als je hier vanavond komt” verandert in “Wij zouden het leuk vinden als je hier vanavond komt”. Wanneer ”ik” in ”wij” verandert is het over. Het stel heeft zich gevormd tot één groot persoon en kunnen nog geen vijf minuten zonder elkaar. Profielfoto’s op Facebook bestaan altijd uit twee gezichten Alles wat ze doen is op dubbel dates gaan of, nog erger, op groepsdates. Je bent in principe het permanente derde wiel geworden, of je wordt gemeden tot ook jij iemand vindt om mee te nemen op die groepsdates. Gemeden worden lijkt in dit geval de beste optie.

#7 Het koppel met matchende kleding

Iedereen kent ze wel: de truien met ‘Mr’ en ‘Mrs’ erop of de t-shirtjes met ‘prince’ en ‘princess’. Leuk voor een dagje Disneyland, maar daarna kun je ze beter alleen nog thuis dragen om ergernis te voorkomen. Nog erger: kleding met ”Mine” en pijlen die naar elkaar wijzen erop. Ugh, stop it.

Shop de look!

Goosecraft
GOOSECRAFT
€115,00 114,95 

Coolcat
WEHKAMP
€29,99

Steps
STEPS
€59,99

Juicy Couture
WEHKAMP
€109,95

Balalook
BALA LOOK
€10,95

Gerard Cosmetics
WEHKAMP
€16,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

Bron: Elite Daily, Simscupoftea, Linda Nieuws | Beeld: Unsplash