Zo lang zou de ideale kus moeten duren

ideale kus

Persoonlijk ben ik niet zo van de public displays of affection, en ik vind het dan ook niks als anderen in het openbaar er vol voor gaan. Ik snap het gewoon niet en met mij nog vele anderen. Overdreven uitingen van lust laten ons vaak fronsend van afkeuring achter.

En toch zijn we met z’n allen nog niet zo preuts als we zelf misschien denken. Omdat het Valentijnsdag is (écht, dit de laatste keer dit jaar dat je ons erover hoort dit jaar) zocht Virgin Atlantic Airways – ja, een vliegmaatschappij zocht dit uit – via een Facebook Live experiment uit wat de lengte van de ideale kus is. Ook zo nieuwsgierig naar de resultaten?

How many seconds?!

Het antwoord op die vraag is 12 seconden. De ideale kus duurt 12 seconden. Eerlijk? Dat is langer dan ik had gedacht, maar het schijnt de perfecte balans te zijn tussen affectie en awkwardness. 

Om te kijken of het echt klopte kusten real-life and married cabinecrew koppel Jess en Gary Ogden te midden van Times Square. Ze vroegen de kijkers van hun Facebook Live sessie om een Wow emoji te reageren als ze vonden dat de kus de perfecte lengte had bereikt. En, je raadt het al, de emojis kwamen massaal binnen na 12 seconden.

Dus, de volgende keer dat je je geliefde gedag zegt op het vliegveld, of gewoon ’s ochtends voordat je vertrekt naar je werk, vergeet dan niet om die 12 seconde durende kus om ze een goodbye to remember te geven.

>> Lees ook: De ideale date: een kus op de wang
>> Lees ook: 9 x kissproof lipsticks

Bron: Marie Claire UK Beeld: Pinterest