Zo verleid je hem in no time

verleid

De kunst van het verleiden bestaat niet alleen uit het aantrekken van een sexy lingerie setje. Als jij er als een zoutzak bij zit, is er natuurlijk niet veel spannends aan. Verleiden is iets wat iedere vrouw kan, ja echt iedere vrouw dus ook jij. Het draait namelijk allemaal om je mindset. Je sexy voelen heeft niets te maken met je kledingmaat of je haarkleur, maar alles met hoe je naar jezelf kijkt. Zelfverzekerdheid is een van de meest aantrekkelijke eigenschappen aan een vrouw, vinden veel mannen. Niet iedere vrouw barst van het zelfvertrouwen, maar dat betekent niet dat je niet kunt verleiden. Er zijn namelijk heel wat trucjes hoe je hem in no time verleidt. LotteLust vertelt hoe je hem (in vijf stappen) gek van verlangen maakt.

Zo verleid je hem in no time

Tell

Voordat jij en je vriend elkaar meeten in de slaapkamer, kun je al beginnen met het initiatief te nemen door middel van de eerste verleidingsmove. Vertel hem in een bericht over een van je stoutste fantasieën. Zo gedetailleerd mogelijk, dus welke outfit je draagt en wat hij of jij precies doet in je fantasie. Zorg ervoor dat hij het helemaal voor zich ziet.

Show

Mannen zijn visueel, en hoewel ze je misschien het liefst naakt zien is er niks mis met een beetje bedekking. Hij mag wel wat zien, maar niet alles. Trek bijvoorbeeld een sexy bodysuit aan of mooie lingerie met kant. Voor de finishing touch, haal je je strappy sandals (met hak) uit de kast en trek je deze erbij aan.

Listen

Om in de stemming te komen zorg je voor de juiste muziek. Maak van tevoren een Spotify-playlist aan met je favoriete (slow) nummers en zet deze op. Je kunt ook tijdens het optutten de playlist al aanzetten, dit zorgt ervoor dat je ontspant en al een beetje in de mood komt.

Dance

Hem verleiden betekent; hem je sexy moves laten zien. Don’t worry, je hoeft niet meteen te gaan twerken of aan een paal te gaan hangen, laat je gewoon leiden door de muziek. Wieg met je heupen, zwier met je handen langs je lijf, draai met je billen etc. Beweeg op een rustig tempo en als je een stapje verder wilt gaan, laat hem dan op een stoel zitten en geef hem een lapdance á la Beyonce.

Tease

Als laatste stap geef je hem de ultieme verleiding, voor deze move geldt namelijk: kijken mag, aanraken niet. Ga tegenover elkaar zitten en kijk elkaar aan. Raak jezelf zachtjes aan; je gezicht, je nek, je borst. Streel en kriebel jezelf, ga met vingers langzaam over elk lichaamsdeel. Terwijl je dit doet blijf je hem aankijken, laat hem zien dat je geniet van je eigen aanraking. Ga steeds een beetje lager, voel hoe opgewonden je bent en bevredig jezelf. Geloof me, je kunt hem niet geiler maken. Wil je de verleiding nog wat opvoeren? Laat hem dan zijn handen op z’n rug houden, zodat ie ook niet zichzelf kan pleasen.

Voor meer spanning tussen de lakens: probeer eens dirty talk in bed.

Verleid hem met mooi lingerie!

Hunkemöller
WEHKAMP
€29,99 23,99

Hunkemöller
WEHKAMP
14,99 11,99

Samsoe & Samsoe
DE BIJENKORF
€35,00

Rainbow
BONPRIX
€8,99

Hunkemöller
HUNKEMÖLLER
€34,99

Bluebella
DE BIJENKORF
50,00 35,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

8 manieren om je vriend te verleiden
Zo word je een pro in sexting op een spannende en veilige manier
Sexy tunes om in de stemming te komen

Beeld: Getty Images