Zo weet je of hij goed is in bed

bed

Admit it. We kennen allemaal een man waarbij je vaak denkt: “Zou hij goed in bed zijn?” Find out, LotteLust.nl zet de signalen van een seksgod op een rijtje.

Zo weet je of hij goed is in bed

#1 Goede dancemoves

Het is echt één van de oudste cliché van de wereld, maar zó waar. Het betekent trouwens niet dat een man die niet soepel is in zijn heupen, niet soepel is in the bedroom. Hij kan bijvoorbeeld weer soepel zijn in de vingers of de tong.

#2 Zijn blik zegt alles

De ogen zijn de spiegel van de ziel. Het klinkt heel afgezaagd, maar je ziet gelijk aan zijn blik wat hij met je van plan is.

#3 Lichaamstaal straalt zelfverzekerdheid

Hij staat rechtop met zijn hoofd en heeft een grote glimlach op zijn gezicht. Zelfverzekerd, maar niet arrogant.

#4 Lichamelijk contact

Al bij jullie ontmoetingen en/of daten, weet hij precies waar hij je moet aanraken om je knikkende knieën te bezorgen. Je onderrug, hals, kaaklijn. Én natuurlijk is hij een kei in zoenen.

#5 Sportschool fanaat

Mannen die regelmatig sporten hebben minder vaak issues onder de gordel. Als kers op de taart kunnen fitguys het ook langer uithouden in bed. Niet slecht, toch?

#6 Hij is geïnteresseerd

Een man die oprecht wil weten hoe jij je voelt, hoe je dag was, is gegarandeerd een goede lover. Het betekent dat hij het jou ook naar de zin wil maken tijdens de seks. Hij kan namelijk nog zo’n lekker lijf en dosis zelfvertrouwen hebben, maar als hij alleen maar aan zijn eigen genot denkt… Slecht nieuws!

Schrijf die ene leukerd nu niet af als hij niet aan alle bovenstaande signalen voldoet. Iemand kan je blij verrassen in de slaapkamer. Wil je écht weten of hij talenten in bed? You never know until you try…

It’s shopping time!

Loveboxxx
EASYTOYS
€39,95

Tease & Please
EASYTOYS
€34,95

Pipedream
EASYTOYS
€12,95

Erotic Collection
EASYTOYS
€2,95

Inspire
EASYTOYS
€44,95

You2toys
EASYTOYS
€99,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop

LEES OOK:

Waarom goedmaakseks het lekkerste is
Dit zijn de meest populaire tijden om seks te hebben
Een beter seksleven? Duik de sportschool in

Beeld: Unsplash