Zo weet je of hij jou goed in bed vindt

Je hebt je vast weleens afgevraagd hoe goed je in bed bent. Dikke acht, een uitmuntende tien of toch een net-aan-genoeg-zesje? Hoe weet je nu of je er wat van bakt tussen de lakens? Respect als je het durft te vragen aan je vriend of scharrel. Niet iedereen heeft daar het lef voor. Daarom zet LotteLust voor je de signalen op een rijtje waaruit je kunt merken of een seksbeest bent!

Hij vraagt of jij de leiding wilt nemen

Als een alfa-mannetje de touwtjes graag aan jou overdraagt, weet je dat je iets héél erg goed doet. Vind je dat lastig? No worries, check even welke standjes hij het allerlekkerst vindt.

Hij noemt je (koos)naam

Het is een van die dingen die vooral in films ziet: een man die de naam van zijn geliefde uitroept – of andersom. In real life praten de meeste stellen niet tijdens een vrijpartij. Dus áls hij wel jouw (koos)naam eruit floept, dan zegt dat heel veel goeds over jouw skills.

Ook jij mag van je laten horen: met deze 15 sexy uitspraken maak je hem gek.

Hij vloekt

Tenzij je hem net een kopstoot geeft (au!), is een vloekende bedpartner een heel goed teken.

Hij kreunt veel

Naast vloeken en je naam uitgillen is ook kreunen een signaal dat je van wanten weet. Tip: Let goed op zijn lichaamstaal om hem een knallend happy ending te geven. Zo komt hij heftiger klaar.

Hij wil lang en vaak seks

Het liefst doet hij er alles aan om jullie sekssessie te verlengen. En na jullie hoogtepunt wil hij het liefst gelijk door voor een volgende ronde. Ding ding!

LEES OOK:

5 fun facts over soloseks
Uit onderzoek blijkt dat je zo vaak seks moet hebben om jong en fit te blijven
Dit is dus de reden waarom mannen liever ochtendseks hebben

Beeld: Getty Images