Zo word je een pro in sexting op een spannende en veilige manier

sexting

In de liefde is verleiding heel belangrijk, niet alleen in het begin tijdens het daten maar ook later in de relatie. Verleiden kun je op vele manieren, zo kun je een sexy lingeriesetje aantrekken of je lover een striptease geven. Maar laten we eerlijk zijn, een beetje ouderwets is het wel. Want tegenwoordig verleid je elkaar via de digitale weg. Ik heb het over sexting. Aangezien we momenteel bijna alles met onze smartphone doen, is het niet heel gek dat het ook een communicatiemiddel is geworden voor de liefde. Mensen leren elkaar kennen via datingapps of via social media. We praten online, we flirten online en dus verleiden we elkaar ook online. Maar hoe weet je nu wat wel en niet werkt? Volg deze tips van LotteLust op en word een pro in sexting.

Zo word je een pro in sexting

#1 Aftasten

Met online flirten is het belangrijk dat je de spanning opbouwt, eigenlijk hetzelfde als elkaar face to face verleiden. Dan steek je ook niet meteen je tong achterin zijn keel. Begin dus rustig en voorzichtig, zeker als je elkaar nog niet zo lang kent en je dus niet weet wat de ander wel of niet fijn vindt om te horen en te zien. Vraag hem bijvoorbeeld in welke outfit hij je het liefst ziet. Of stuur iets als: ‘Ik kan niet wachten om je weer te zoenen’ ‘De vorige keer was zo lekker’.

#2 Teasen, teasen, teasen

Plagen is het codewoord als het gaat om sexting! De key is om hem zo hongerig mogelijk te maken, zodat hij aan het eind van de dag smachtend op je zit te wachten. Dit kun je doen door middel van seksueel getinte en opwindende berichtjes, of door sexy foto’s van jezelf te sturen. Maak het mysterieus door met elke foto wat meer van jezelf bloot te geven. Maar let op! Zet nooit, maar dan ook nooit je hoofd op de foto als het gaat om sexting. Hoe goed je degene ook kent naar wie je het stuurt, je weet nooit wat er achteraf met de foto kan gebeuren. En als ie eenmaal is verstuurd, is er geen weg meer terug. Kies dus voor de veilige optie en kom niet herkenbaar in beeld.

#3 Gebruik je fantasie

Wees creatief in je berichten, met tekst kun je een scenario voor hem schetsen. Vertel hem over iets wat je op seksueel vlak nog graag een keer wilt doen, iets wat op je seks bucketlist staat bijvoorbeeld. Met een foto kun je ook je fantasie gebruiken, is hij een echte voetbalfanaat? Trek dan een paar hoge sportsokken aan met alleen een slipje en maak er een mooie foto van. Of word hij wild van Megan Markle in Suits? Copy dan de office look. Trek een kokerrok en een witte blouse aan, met een inkijkje in je decolleté, en maak een paar sexy selfies. Reken maar dat hij zijn ogen, en handen, niet van je af kan houden als hij thuis komt.

Wat vooral belangrijk is bij sexting; doe waar jij je prettig bij voelt. Geef je eigen grenzen aan en weet dat niks gek of raar is. Het gaat namelijk om het uiten van je seksualiteit, laat dus de vooroordelen gaan en ontdek d.m.v. sexting die wilde kant van jezelf. Die mag namelijk ook gezien worden en jij bepaalt zelf door wie.

Shop je seksspeeltjes!

Erotic Collection dobbelstenen
EASYTOYS
€2,95

Iroha
EASYTOYS
€99,95

Pipedream
EASYTOYS
€12,95

Erotic Collection vibrator
EASYTOYS
€6,76

Easytoys opzetstuk vibrator
EASYTOYS
€12,95

Bodywand wand vibrator
EASYTOYS
€19,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

5x tips voor een heet voorspel
8 manieren om je vriend te verleiden
De heetste plekken thuis om seks te hebben

Beeld: Unsplash