Zo ziet je liefdesleven er dit jaar uit volgens jouw sterrenbeeld

liefdesleven

Ga jij je soulmate ontmoeten, word jij helemaal hotel de botel verliefd, of loopt je relatie helaas ten einde? Astrologen hebben zich weer gebogen over jouw liefdesleven dit jaar. Ben jij benieuwd wat 2019 voor jouw in petto heeft wat betreft de liefde? Lees dan gauw verder.

Ook leuk om te weten: deze horoscoop is onder andere voorspelt door de eerste slow-dating app, genaamd Once. Het is een leuke (en gratis) app die zeker het proberen waard is wanneer jij opzoek bent naar dé perfecte match.

Zo ziet jouw liefdesleven eruit dit jaar

Steenbok

Het jaar begint rustig en daarbij voel jij je goed en flexibel. Toch mis je een soulmate. In de lente gaan de vlinders zich niet alleen buiten ontpoppen, maar zul je ze ook gaan voelen in je buik. Het voorjaar staat in het teken van jouw liefdesleven. En aan het einde van het jaar zal Uranus zelfs jouw stoutste droom waar kunnen maken. Lucky you, want jij zal gelukkiger worden dan ooit!

Waterman

De eerste maanden van het jaar kun jij als single een grote kans verwachten. Je gevoelens zullen intens aanvoelen. Wees daarom niet bang om deze kans te grijpen. Steek je overige energie in sporten; daar krijgt je liefdesleven ook weer een boost van. Heb jij een relatie? Dan zal er een conflict ontstaan over geldzaken, levensstijl of werk.

Vissen 

Dit jaar staat in het teken van balans. Het kan zijn dat er twee geliefde personen tegelijkertijd in beeld komen. Het kan zijn dat jij je huidige relatie gaat verlaten voor een ander. Twijfel zal in ieder geval een grote rol spelen. In de herfst keert de rust terug, wat te maken kan hebben met het bijstellen van verwachtingen.

Ram 

Jij ontwikkelt in het begin van het jaar sterke gevoelens om je eigen geluk na te jagen en dit zal je doen nadenken over je huidige relatie. De vraag is of jij hiervoor wilt vechten. Er staat dan ook een hele actieve periode op je te wachten. Ben jij single? Dan zul je vanaf de zomer meer opzoek zijn naar aandacht dan ooit.

Stier 

Dit jaar komen de liefdesplaneten Venus en Mars, één keer samen precies in jouw liefdessector. Als vrijgezel zul jij die ene leuke boy meteen opmerken aan het begin van het jaar. Hierna bouwt de spanning tussen jullie op. Echter zullen jullie pas rond de zomer een koppel worden. Heb je al een relatie? Dan zullen jullie elkaar dit jaar nog beter leren kennen door extra veel quality time.

Tweelingen 

Helaas maak jij steeds weer dezelfde fouten in de liefde. Waarom denk je steeds dat het nu wel anders gaat lopen? Wanneer je opzoek bent naar de liefde van je leven, zul je uit je comfortzone moeten stappen. Beleef nieuwe ervaringen en ontmoet nieuwe mensen! Zit je al in een vaste relatie? Dan zal deze meer diepgang krijgen dit jaar.

Kreeft 

Tinder, Happn… Pfff… Jij bent het online daten he-le-maal zat! Bedenk een andere manier waar je nieuwe mensen gaat ontmoeten. Ook zal je meer moeite moeten gaan doen om erachter te komen wat je nu precies zoekt in een relatie. Rond je verjaardag zal je dit inzicht krijgen, wat je veel goeds gaat brengen.

Leeuw 

Dit is hét jaar om jouw relatie naar een hoger niveau te tillen, Leeuw! Wanneer je aan het daten bent, is het tijd om het officieel te maken. In januari zul je op het punt staan om jezelf bloot te geven. Toch besluit je om dit niet te doen, terwijl je je wel realiseert dat er een moment komt waarop jij je gevoelens niet meer kunt verbergen.

Maagd 

Levendig, gevarieerd en gepassioneerd. Dit zijn de drie woorden die precies jouw liefdesleven omschrijven. Je weet waar je mee bezig bent en daar voel jij je goed bij. De eclips aan het einde van het jaar zou ervoor kunnen zorgen dat je de relatie die jij al een lange tijd wilt, eindelijk vindt.

Schorpioen 

Het jaar begint rustig voor jou, maar dat vind je geen enkel probleem na alle veranderingen van het afgelopen jaar. Het is een stabiele tijd, maar dit betekent niet dat je niet actief bent. Je straalt en dat trekt misschien wel een potentiële lover aan. Heb jij de ware al gevonden? Dan zal jouw geluk ook in zijn liefdesvoordeel werken.

Boogschutter 

Het belooft een goed jaar te worden, Boogschutter! Jupiter geeft je zelfvertrouwen een boost en dit zorgt ervoor dat jij je aantrekkelijk voelt. Door invloed van Mars zullen zich komende maanden kansen voordoen in het vinden van een nieuwe liefde, of het versterken van bestaande relaties. Daarnaast is er kans op meerdere romantische momenten doordat Venus zich over de Boogschutter verplaatst.

Weegschaal

Jij vindt het tijd om je liefdesleven eens goed te analyseren, aangezien het een stuk rustiger wordt. Je ziet nu ook het goede in van je oude relaties. Daarmee vergoot je de kans dat je opnieuw interesse gaat krijgen voor een persoon uit het verleden.

Shop de look!

Mango
WEHKAMP
€59,99 49,99

Minimum
HUDSON’S BAY
€30,00 15.00

some,…
SOME,…
€69,99

Dr. Martens
NELSON
€209,99

Coolcat
COOLCAT
€4,99 2.50

Parfois
WEHKAMP
€49,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

Bron: Once, SimplyPR, Trouwen, Apost | Beeld: Unsplash