Single bells opgelet! Dit zijn de redenen waarom je met kerst single wilt zijn

single

Met kerst in aantocht maken we met z’n allen de leukste plannen om de kerstdagen door te komen. Liefde, romantiek en familie staan rondom deze periode extra centraal. Iedereen verlangt ineens naar meer warmte en saamhorigheid. Toch blijken de meeste relaties rondom deze periode stuk te lopen. Ben jij single en zie jij ontzettend op tegen de kerstdagen? Alleen al het idee dat je dan tijdens het kerstdiner tussen alle koppels zit of op de kerstmarkt struint tussen de hand-in-hand lopende stelletjes. Herkenbaar? Single bells opgelet! Want wij vertellen je waarom het awesome is om single te zijn met kerst.

Redenen waarom je met kerst single wilt zijn

#1 Party harder!

In december zijn vaak de leukste feestjes in clubs en kroegen, alles in Kerstthema natuurlijk. Als single kun jij na het kerstdiner met je eigen familie, je gaan optutten voor een leuke avond uit met je overige single vriendinnen. Én de dag erna hoef jij niet vroeg op te staan voor nog meer Kerstmis verplichtingen met zijn familie.

#2 Geen ongemakkelijk kerstdiner bij je schoonouders

2e Kerstdag, 3e Kerstdag of nog een 4e Kerstdag. Nee hoor! Je hebt verder geen verplichtingen en hoeft niet nog eens awkward aan tafel te zitten met je schoonouders. Na één dag kerst vieren met je eigen familie ben je klaar.

#3 Geen cadeaustress

Cadeaus kopen voor je vriend kan vaak een hele klus zijn, vooral als jullie al wat langer een relatie hebben. Als vrijgezel hoef jij niet te stressen om een perfect cadeau voor hem, want er is geen boyfriend in the picture.

#4 Extra genieten van al het lekkers met kerst

Met het Kerstdiner kun jij je ongegeneerd laten gaan want je hoeft niet in shape te zijn voor mr. Right.

#5 2e Kerstdag kun je gaan sale shoppen

2e Kerstdag zijn de winkels vaak weer geopend en nog beter is dat de sale dan meestal al begint. Omdat jij geen tweede diner hebt kun jij heerlijk de stad in om de leukste outfits te scoren voor een leuk prijsje.

#6 All you need is love kijken zonder dat je vriend zeurt

Ben jij ook zo’n fan van All You Need is Love of de foutste kerstfilms? Maar krijg je niet de kans om het te kijken omdat je allerlei verplichtingen hebt of vriendlief klaagt omdat er iets anders op tv moet? Als single heb je hier geen last van! Bingewatchen maar!

#7 Tijd voor jezelf

Omdat iedereen verplicht vrij is en iedereen van alles gepland heeft, heb jij even een momentje voor jezelf. Doe dingen waar je normaal niet aan toe komt. Niemand zal je storen!

#8 Beter voor je portemonnee

Oke, dit geldt natuurlijk niet wanneer #1 en #2 in jou voordeel is. Maar als single hoef jij je geld niet uit te geven aan dure cadeaus voor een extra familie.

Time to shop!

Saint Tropez
OPEN32
€79,95

Essentieel Antwerp
DE BIJENKORF
€45,00

Saint Tropez
OPEN32
€69,95

Nelson by Moderosa
NELSON
€119,99

Mango
WEHKAMP
€15,99

Pernille Corydon
DE BIJENKORF
€57,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

8x dingen die je niet tegen je single vriendin moet zeggen
Science says: waarom millenials het geweldig vinden om single te zijn
5x bars in Amsterdam waar het krioelt van de (single) mannen

Beeld: Unsplash