Sportfreaks opgelet: vind je date met Gymder

Het nieuwe jaar is nog maar net van start en we doen allemaal ons best om bij onze goede voornemens te blijven. Gezonder eten, minder alcohol, vroeger naar bed, meer daten en vaker naar de sportschool zijn toch wel de meest voorkomende voornemens die we allemaal wel eens hebben gehad. Nu is het lang niet altijd even makkelijk om aan ál je goede voornemens te voldoen. Vaak gaat het de eerste paar weken wel prima, maar toch heb je snel de neiging om een lekkere koek te ‘compenseren‘ met het feit dat je die avond weer een uurtje in de sportschool doorbrengt. Als je nou eens een combi zou kunnen maken tussen je voornemens, zodat je ze makkelijker en langer volhoudt. Wie wilt dat nou niet? STYLETODAY to the rescue! Er bestaat namelijk een app waarmee je een leuke date kunt swipen terwijl je aan het sporten bent. Wil je weten hoe? Lees dan snel verder!

Keep your squats low and standards high

Gymder is een app waarmee je een work-out maatje kunt vinden. Handig als je in een nieuwe stad bent komen wonen en nog niemand kent. Of als je een beetje extra motivatie of inspiratie zoekt of wanneer je zin hebt in een date met een lekkere spierbundel.

Zoals je misschien al had verwacht, heeft de app wat weg van Tinder. Je maakt een account aan met je Facebook-account of e-mailadres en je geeft aan welk soort work-outs je graag doet. Je profiel kun je verder personaliseren door foto’s toe te voegen en een omschrijving van jezelf te geven. Net als bij Tinder, laat Gymder zien welke mensen met een Gymder-account bij jou in de buurt zijn. Als je op een potentiële date klikt, kun je zien welke work-outs hij of zij graag doet. Wanneer je denkt dat iemand wel een kans maakt, geeft de app je drie opties: je kunt kiezen om diegene te volgen, te ‘POW-en’ (te liken) of een berichtje te sturen. Vanaf daar bepaal je helemaal zelf wat je met de match doet.

De makers van de app beweren dat Gymder geen dating-app is en enkel is bedoeld om een work-out maatje te vinden. Maar goed, aangezien we zelf kunnen bepalen wat we met de match en de chat doen, kunnen we er natuurlijk zelf een dating-draai aan geven. Wie weet vind jij zo wel de liefde van je leven, een nieuwe vriend of vriendin of een pittige motivatie- of inspiratiebron. En zo niet, dan focus jij je alleen op de work-out en houd je het daarna voor gezien. Easy as pie!

LEES OOK:

Bewezen: knappe én lelijke mensen hebben een hoger salaris
No shit, Sherlock: je muzieksmaak bepaal je in je tienerjaren
5 interieurtrends voor het voorjaar van 2018

Bron: Gatsby | Beeld: Unsplash