Top 5 leukste activiteiten voor dit weekend

Het is jullie vast niet ontgaan dat het dit weekend weer lekker zonnig wordt. Het afgelopen weekend hebben we de meeste tijd doorgebracht op een terrasje, dus ik kan me goed voorstellen dat je dit weekend op een andere manier van het zomerse weer wilt genieten. Nog geen idee waar de reis naartoe gaat? Hieronder zetten wij de vijf leukste activiteiten voor dit weekend op een rijtje.

#1 Workshop gin maken

Het moge duidelijk zijn dat we op de redactie gin-lovers in hart en nieren zijn. Dit event mag dan ook niet ontbreken in deze top 5. Tijdens de workshop Gin Maken in Eindhoven krijg je een rondleiding en wordt er allerlei informatie gegeven rondom het proces van het maken van je favoriete drankje. Natuurlijk mag hier geroken en geproefd (yes!) worden en na de rondleiding ga je aan de slag met je eigen unieke gin. Al met al ben je zo’n twee en een half uur onder de pannen.

Waar: Bottle Distillery, Eindhoven
Wanneer: 14 april 2018
Kosten: €42,50

#2 Expositie OVERDAAD

Dagelijks worden we platgegooid met informatie die we voorgeschoteld krijgen via social media, onze telefoon, e-mail, internet, de krant en televisie. Toch staan we nauwelijks stil bij de vraag wat deze overvloed aan informatie met ons doet. OVERDAAD onderzoekt onze hedendaagse moderne cultuur en behandelt onderwerpen als privacy, big data, media, overmatig gebruik van social media, voyeurisme en narcisme in de vorm van een expositie. Je vindt er het werk van kunstenaars uit binnen- en buitenland dat je prikkelt, confronteert en bewust maakt van onze hedendaagse beeldcultuur. Are you ready for reality?

Waar: KAF, Almere
Wanneer: t/m 17 juni 2018
Kosten: €5,-

#3 Rollerdisco

Eens wat anders: een avond losgaan op rollerskates! Haal die rolschaatsen van zolder en kom een avondje swingen op funky old- en newschool hits van een professionele plaatjesdraaier. Heb je geen rolschaatsen? No problemo! Je kunt ze gewoon huren door van te voren een mail te sturen met jouw maat, super handig! Rollen op eigen risico.

Waar: De Meerse, Hoofddorp
Wanneer: 14 april 2018
Kosten: €7,50

#4 FeelGood Market

Van dit soort evenementen worden wij héél vrolijk! Naast dat je er kunt genieten van heerlijke (bio) hapjes, drankjes en fijne live muziek, kun je op de FeelGood Market in Eindhoven ook meedoen aan workshops, een fijne massage krijgen of lekker langs de kraampjes struinen. Het evenement geeft eigenzinnige designers en crea-Bea’s de mogelijkheid hun bijzondere creaties aan een vrolijk publiek te tonen, hoe gaaf!

Waar: Ketelhuisplein, Eindhoven
Wanneer: 15 april 2018
Kosten: gratis entree

#5 Ondiep Poolparty

Wil jij de zomer goed beginnen? Dan is dit feestje de place to be! De poolparty’s van Ondiep Events bestaan uit ronddobberen op je opblaaskrokodil, zwemmen met dolfijnen, zoeken naar badeendjes, genieten van de lasershow, wegdromen op je favoriete deuntjes en dansen met heerlijke temperaturen! Bovendien viert het event dit jaar haar verjaardag en is er een eigen area voor Terug Naar Toen, waar je wordt meegenomen naar de mooiste tijd van je leven, namelijk de 90’s en 00’s!

Waar: Sloterparkbad, Amsterdam
Wanneer: 14 april 2018
Kosten: €26,-

Shop hier je weekend gear

Jacqueline de Yong
OTTO
€26,99

Dr. Martens
VAN DEN ASSEM
€175,-

Pieces
OTTO
€12,99

Mango
DE BIJENKORF
€59,99

Duifhuzien
DUIFHUIZEN
€49,95

Shoeby
SHOEBY
€7,95

✰ Shop meer weekend gear in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Festival waar je heen moet deze zomer: Love Family park
10x de lekkerste foodtruckfestivals in 2018
Yes! Er bestaat een millenial pink tequila en die wil je proeven!

Beeld: Unsplash