5x tips voor een overnachting in een hostel

Hostel

Citytrips, er bestaat niks leukers dan een paar dagen een andere cultuur snuiven. Maar hoe doe je dat zonder bakken geld uit te geven? Het antwoord is simpel; hostels. Niet iedereen is er fan van maar met de juiste tips and tricks zijn hostels prima te verkassen.

5x tips voor een overnachting in een hostel

#1 Weet waar je aan toe bent

Het internet is je beste vriend, even checken wat voor reviews er bij het hostel staan kan je instantly gelukkiger maken. Ook weet je meteen wat de mankementen zijn en je voor slechte keuzes bewaren, die kan je dan later op de avond nog maken.

#2 Welke kamer? 4/6/8 persoons?

In welke hostel room je wilt slapen is wel een dingetje. De meeste low budget hostels hebben ook de keuze om mannen en vrouwen gescheiden te houden. Als je alleen reist is het misschien wel leuk als je met meerdere mensen op een kamer zit, zodat je wat vrienden kunt maken.

#3 Shotgun onderste bed!

Niemand heeft zin om na een avond stappen dronken die ladder op te klimmen in een stapelbed. Zorg er daarom voor dat je het onderste bed claimt. Is ook handiger met stopcontacten, die kunnen nog wel net boven de grond zweven, want ja je telefoon moet wel voor opgeladen zijn voor alle foto’s die je maakt.

#4 Oordopjes & Slaapmasker

Om er zeker van te zijn dat jij je schoonheidsslaap krijgt zijn oordopjes en een slaapmasker een must. Geen last van je roomies of het verkeer dat onder je raam doorrijdt. Fris en fruitig wakker worden zo!

#5 Slippers & Slotje

Of je gezamenlijke douches hebt of niet, stop die slippers maar in je koffer. Doe het maar gewoon. Trust me. Verder heb je in elk hostel wel een locker waar je je waardevolle spullen in kunt doen. Meestal kun je ook een slotje huren, maar waarom geld uitgeven als je voorbereid kunt zijn? Kun je ook nog prima gebruiken om je koffer af te sluiten, handig!

Shop voor jouw hostel avontuur!

Quay Australia
DESIGNER FASHION
€55,00 44,00

Charlie Temple
CHARLIE TEMPLE
€ 29,00

Saxoline
DUIFHUIZEN
€ 79,95

ComeGetFashion
COMEGETFASHION
€ 12,99

Josh V
JOSH V
€ 49,99

ComeGetFashion
COMEGETFASHION
€ 14,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰