Binnenkort vlieg je voor 175 euro naar New York!

New York

Altijd al willen weten hoe de wereld uit Gossip Girl er écht uitziet? Of wil je liever shoppen à la Carrie Bradshaw? Dat kan! Want binnenkort vlieg je met Ryanair vanaf €175,- naar New York. Ja, echt waar. Dit maakte de marketing director van Ryanair vorige week bekend. Er zit misschien een klein addertje onder het gras, maar dat is echt een hele kleine.

Zo vlieg je bijvoorbeeld vanaf België, wat voor sommigen (de mensen uit het Zuiden van het land) alleen maar dichterbij is. Oh, je moet ook een overstap maken, maar dat hebben we er wel voor over, toch? Je kunt vanaf Ierland met Aer Lingus of Norwegian Airlines ontzettend goedkoop naar de Big Apple vliegen. Ryanair is namelijk een samenwerking aangegaan met de luchtvaartmaatschappijen, die regelmatig ontzettend goedkope vluchten naar de Verenigde Staten aanbieden.

September dreams

Als we Ryanair moeten geloven kunnen we vanaf september de goedkope vluchten boeken op de site van de luchtvaartmaatschappij. En dat alles met maar één ticket, zonder dat jij je bagage opnieuw hoeft in en uit te checken. Where can I sign up for New York?

Volgens Belgische krant La Libre is de Noorse budgetluchtvaartmaatschappij Norwegian Airlines al verschillende keren in opspraak gekomen vanwege de arbeidsvoorwaarden van zijn personeel. Ze zouden goedkoop (voornamelijk) Aziatisch personeel inhuren om het werk uit te voeren. Dit plan houdt ook voor Ryanair risico’s in. Maatschappijen als Skytrain en Zoom Airlines gingen al eerder de boot in na het aanbieden van goedkope transatlantische vluchten. Fingers crossed dat alles in september doorgaat!

LEES OOK:

>> Dít zijn dus de beste zitplaatsen in het vliegtuig!
>> Voor 32 euro vliegen naar Milaan?! Let’s go!

Bron: Glamour | Beeld: Pinterest