Voor op je bucketlist: Palawan


Add to the bucketlist please!
Dit eiland is in één woord een ware droom en geen wonder ook, het is namelijk verkozen tot het mooiste eiland ter wereld. Move over Bali, Thailand en Hawaï; vandaag dromen we weg bij het betoverende Palawan.

Het mooiste eiland ter wereld

Als je op zoek bent naar een volgende locatie voor je vakantiebestemming, ben je hier zeker op het goede adres. Het reisblad Travel en Leisure riep Palawan, gelegen in de Filipijnen, namelijk (voor de tweede keer!) uit tot het meest paradijselijke eiland ter wereld. Bali, de Malediven en Tahiti kennen we intussen allemaal wel, Palawan is een toeristisch ontgonnen gebied en heeft zich binnen korte tijd ontpopt tot ware droombestemming.

En waarom is dit eiland nou een ware must see? Het land ziet er ten eerste al betoverend uit door de prachtige ongerepte natuurlijk, helderblauwe zeeën en witte stranden.

De To Do’s op het eiland

Het eiland is perfect om je vakantie al luierend door te brengen, maar het is zeker ook een must see voor de avontuurlijke ladies onder ons! Extra bijzonder is toch wel de ondergrondse rivier Puerto Princesa; deze werd ook nog eens uitgeroepen tot één van de beste natuurwonderen ter wereld. Ook mag deze rivier zich de langste ondergrondse rivier van heel Azië noemen. En of het allemaal nog niet genoeg is, het eiland is ook een walhalla voor duikers door het prachtige koraal op het eiland.

En ook nog eens save voor je portemonnee

En het goede nieuws gaat maar niet op, want Palawan schijnt ook nog eens heel goedkoop te zijn. De overheid doet er namelijk alles aan om het toerisme aan te trekken, dus een tripje naar Palawan zal je portemonnee ook niet al te veel aandoen. De omschrijving klinkt in ieder geval flink verleidelijk: het schijnt de droombestemming te zijn voor iedere vakantieganger.

Shop hier je holiday outfit

Bpc Selection
BONPRIX
€32,99

Rainbow
BONPRIX
€32,99

Bpc Bonprix Collection
BONPRIX
€11,99

Rituals
DE BIJENKORF
€15,-

My Jewellery
MY JEWELLERY
€39,95

Teva
WEHKAMP
€84,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Goedkoop een hotel boeken? Hier moet je op letten!
7 redenen om een wereldreis te maken
Blog Rebecca: de beste en mooiste hotels van Bali

Beeld: Unsplash