Deze indrukwekkende zwembaden zijn zeker een bezoekje waard

Het beste aan een vakantie zijn de mooie uitzichten, lekkere gerechten, het – hopelijk – warme weer, strand en de zwembaden. En dan het liefst ook nog allemaal Instagramwaardig, want we willen natuurlijk wel een beetje opscheppen waar we zitten. En laat dat nu precies de reden zijn waarom we op zoek zijn gegaan naar de meest indrukwekkende zwembaden ter wereld. Succes gegarandeerd!

#1. Marina Bay Sands Hotel

Op de 57ste (!!!) verdieping van het Marina Bay Sands Hotel in Singapore bevindt zich een heuse infinity pool met een prachtig uitzicht. Het zwembad is maar liefst 142 meter lang, dus één baantje trekken is al een hele work-out, al worden er meer selfies gemaakt dan dat er baantjes worden getrokken.

☆ Marina Bay Sands Hotel, Singapore

#2. Hard Rock

Toegegeven: het is niet per se het mooiste zwembad in dit rijtje, maar toch hoort hij hier thuis. Want, Las Vegas, feestjes en een zwembad klinkt als een goede combinatie in mijn oren. Bij het Hard Rock Hotel in Vegas vind je een heus zwemparadijs. Eén ding is zeker: voor je rust moet je hier niet zijn. Voor een pool party zit je wel aan het goede adres.

☆ Hard Rock Hotel, Las Vegas

#3. Hanging Gardens

In het Indonesische Ubud (Bali) vind je het Hanging Gardens Resort, en daarbij één van de beroemdste zwembaden ter wereld. Een infinity pool, maar dan in laagjes én uitzicht over de jungle. Spectaculairder kan haast niet. Ik zou er in ieder geval wel een weekje kunnen vertoeven.

☆ Hanging Gardens Resort, Ubud, Bali

#4. St. Regis Lhasa Resort

Dit zwembad heeft een toepasselijke naam, namelijk de Gold Energy Pool en is te vinden in het St. Regis Lhasa Resort in Tibet. Het gehele zwembad heeft gouden tegeltjes. Schijn er een paar lampjes op en het voelt alsof je in het paleis van de Koning terecht bent gekomen.

☆ St. Regis Lhasa Resort, Tibet

#5. San Alfonso

Een badje met een wereldrecord. In het San Alfonso del Mar resort in Chili vind je het grootste zwembad ter wereld. Met een lengte van maar liefst een kilometer, een oppervlakte van 8 hectare en een maximale diepte van 35 meter heeft dit bad zijn plekje in het World Guinness Book of Records wel verdiend. Het is zelfs zo groot dat bezoekers een klein bootje het bad in mogen nemen. Chill! En dan ligt het zwembad ook nog eens aan het strand. Wat wil je nog meer?

☆ San Alfonso del Mar Resort, Chili

#6. Laucala Island Resort

We nemen je even mee naar Fiji, naar het Laucala Island Resort. Dit resort heeft een zwembad in een ander zwembad en ziet er Instagramwaardig uit. Maar niet alleen het zwembad is prachtig, ook de omgeving is een plaatje om naar te kijken.

☆ Laucala Island Resort, Fiji

#7. Amangiri Resort

Middenin een kloof vind je het zwembad van het Amangiri Resort in Utah. In the middle of nowhere weet je zeker dat je helemaal tot rust kunt komen. Geef toe: dat klinkt en ziet er toch uit als een droom?

☆ Amangiri Resort, Utah

#8. King’s Pond

Een bad dat uit natuurlijk lavasteen is gesneden. Klinkt goed, niet? Dit zwembad vind je op het Hawaïaanse eiland Hualalai. Je hebt uitzicht over het strand, en vooral met zonsondergang is King’s Pond een romantische plek om met je lief te vertoeven.

☆ Four Seasons King’s Pond, Hualalai

#9. Safari Lodge

Niet het mooiste zwembad, wél een hele ervaring. In het zwembad van Four Seasons Safari Lodge Serengeti in Tanzani kun je namelijk tussen de wilde dieren zwemmen. Uitzicht op olifanten? Yes please! Zo krijg je dat echte safari gevoel mee, terwijl je gewoon lekker kunt ronddobberen.

☆ Four Seasons Safari Lodge Serengeti, Tanzania

#10. Perivolas

Een pareltje op Santorini (Griekenland) is toch wel het zwembad van het Perivolas Hotel. Het is – ja, again – een infinity pool met spectaculair uitzicht, en het water lijkt rechtstreeks de Middellandse Zee in te lopen.

☆ Perivolas Hotel, Santorini

☆ Pool party ☆


Hunkemöller
HUNKEMÖLLER
29,99 15,-


Ray-Ban
DE BIJENKORF
€139,-


Hunkemöller
HUNKEMÖLLER
15,99 12,- 

LEES OOK:

Island vibes: 6x de fijnste stranden op Ibiza
Travel: dit zijn de duurste en meest betaalbare stranden in de wereld
We’re all guilty: de meest voorkomende vakantiekiekjes

Beeld: Pinterest