Oh my! Visa stuurt je gratis op reis om reisinfluencer te worden


Droom jij ook al een tijdje om een reisinfluencer te worden, maar lukt dat nog niet echt? Of ben je juist op zoek naar een nieuwe uitdaging en krijg jij het Spaans benauwd van een 9-tot-5 kantoorbaan? Dan heb ik goed nieuws! Visa heeft namelijk een vacature openstaan waar elke globetrotter en reis enthousiast blij van gaat worden. Je kunt nu namelijk gratis (!) op vakantie! Oh my! 

When in doubt, travel.

Voor iedereen die met reizen geld wil verdienen, opgelet! Visa, die we kennen van de welbekende creditcard, heeft wel een heel bijzondere vacature openstaan. Ze zijn namelijk op zoek naar mensen die hun reiscampagne een knallende start gaat geven. Je werkterrein? Thailand of Spanje! Speciaal hiervoor hebben ze de ‘Visa Cashless Challenge: International Travel Edition’-wedstrijd in het leven geroepen, waar iedereen zich kan aanmelden om een gesponsorde reis te winnen.

Wanneer je meedoet aan deze wedstrijd kun je één van de twee internationale reizen winnen, natuurlijk volledig op kosten van Visa. En het zijn niet zomaar vakanties! Bekende influencers Arden Cho en de VagaBrothers hebben namelijk een reis bedacht waar je U tegen zegt. Als je de reis naar Thailand wint, spendeer je tijd in Bangkok en op de Phi Phi-eilanden. Het is heel relaxt, want je bezoekt verschillende spa’s en meditatielessen. De reis naar het Spaanse Baskenland is weer compleet het tegenovergestelde. Verwacht mountainbiken en een tripje door verschillende grotten! Hoe tof!

Bang dat je niet een originele caption kunt bedenken? No worries, want de influencers gaan je tips geven over foto’s, captions en helpen je om je account helemaal te laten uitgroeien tot een echt travel-account. Zie jij je al helemaal in Thailand of Spanje staan? Het enige wat je moet doen is een klein filmpje in elkaar te flansen waarin jij vertelt waarom jij zo van reizen houdt én welk land jouw voorkeur heeft. Je kunt je hier opgeven, maar wees er snel bij! Je hebt maar tot 15 juni!

Shop hier jouw reis outfit!

Sandro
DE BIJENKORF
€115,-

Warehouse
DE BIJENKORF
€51,-

Pieces
OTTO
€49,99

Filling Pieces
DE BIJENKORF
€220,-

Scotch & Soda
SCOTCH & SODA
€59,95

Suitsuit
OTTO
€99,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

10x de leukste citytrips voor jou en je moeder 
Goedkoop een hotel boeken? Hier moet je op letten

Bron: AndC | Beeld: Unsplash