Op vakantie? Zó stap je trendy en comfortabel het vliegtuig in

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik zie er altijd als een zwerver uit als ik lang in een vliegtuig moet zitten. Niet zo gek ook, want als je twaalf uur in een vliegtuig moet zitten, ga je echt niet je best doen om er als Gigi Hadid uit te zien. It just won’t work. Vaak kies ik dan toch voor mijn favoriete joggingbroek en oversized sweater, knot op mijn hoofd en gaan. Tot je uit het vliegtuig stapt en je er akelig bewust van bent hoe slonzig je er eigenlijk uitziet. Yep, been there, done that.

I need vitamin sea

 

Nu de zomer begonnen is en de vakanties geboekt zijn, is het tijd om je koffer in te pakken. Dat is al een hele taak op zich, maar wat je aantrekt in het vliegtuig is net zo’n lastige vraag. Nu hoef je er niet uit te zien als Gigi Hadid, want A) we hebben niet het geld dat zij heeft en B) er staat geen paparazzi op je te wachten als je het vliegtuig uitstapt. We hebben wel een aantal tips die we je mee willen geven om je vliegreis makkelijker te maken, en hopelijk zit je dan ook op modegebied in de goede richting.

STYLETODAY tipt:

  1. Trek niet te strakke schoenen aan. Je voeten zetten uit in het vliegtuig omdat je lange tijd zit en je voet en kuitspieren niet beweegt. Loop dus regelmatig even door het gangpad heen en weer, en draag makkelijke schoenen zodat ze niet gaan knellen. Een teenslippertje is ideaal. Neem ook een paar sokken mee voor in het vliegtuig!
  2. Het kan nog weleens koud zijn in het vliegtuig, dus een trui is zeker niet misplaatst. Denk vooral aan wat je moeder je altijd vertelde; trek laagjes aan! Je wil niet bij aankomst in een warm land nog je fleece-trui uit moeten trekken.
  3. Houd een toilettasje bij de hand. De lucht kan nogal eens droog aanvoelen in een vliegtuig, dus een hydraterende dagcrème en bodylotion kunnen zeker geen kwaad. Moet je écht lang vliegen? Dan vind je het misschien ook wel fijn om tussendoor je tanden een keer te poetsen.
  4. Trek een comfortabele broek aan. Natuurlijk kun je ook gewoon een fijne joggingbroek aan, maar wil je er toch een beetje trendy bijlopen? Kies dan voor een palazzo broek. Deze broeken zijn on trend én ze zitten comfortabel. Win-win!

Let’s fly away


Vans
Omoda
€74,95


Titan
Duifhuizen
€129,95


My Jewellery
My Jewellery
€39,95


My Jewellery
My Jewellery
29,99 20,99


Twist & Tango 
Zalando

€99,95


Suit Suit
Duifhuizen
€159,-


Maje
De Bijenkorf
€185,-


Ivy Park
De Bijenkorf
€43,20


Puma
Omoda
€99,95


Samsoe & Samsoe
Zalando
€59,95


Abercrombie & Fitch
Zalando
€74,95


Suit Suit
Duifhuizen
€159,-

LEES OOK:

Travel: Dit zijn de duurste en meest betaalbare stranden ter wereld
Last van een jetlag? Zo voorkom je er een!
5x handige apps voor als je op reis gaat

Beeld: Pinterest