Reis op de planning? Zó vlieg je het voordeligst!

Reizen is natuurlijk het allerleukste dat er is. Vooral als je naar een land gaat waar je nog niet eerder bent geweest. Het nadeel alleen is dat het klauwen met geld kost. Voor bijvoorbeeld alleen het boeken van vliegtickets geven we eigenlijk veel te veel uit. Best zonde, als je bedenkt dat je dit veel voordeliger kunt doen. Hoe? Wij vertellen het je!

#1 Boek je vliegticket niet te vroeg

Vliegtickets zijn gemiddeld zes tot acht weken voor vertrek het goedkoopst. En denk je dat een last minute vliegticket heel cheap is? Fout! Vaak is deze een stuk duurder.

#2 Kies je bestemming goed

Eigenlijk is het heel logisch: bestemmingen als New York of Bangkok zijn, doordat er veel maatschappijen naartoe vliegen, een stuk goedkoper dan bestemmingen waarbij dit niet het geval is. Kies je bestemming dus goed, wil je op de centen letten.

#3 Wees flexibel

Als je goedkoop wilt reizen, is het belangrijk dat je flexibel bent. Zo kan een vertrek op een dag eerder of later soms tientallen euro’s schelen. Ook het kiezen voor een andere luchthaven kan verschil maken, zoals Brussel of Eindhoven.

#4 Denk na over hoe je boekt

In plaats van een retour te boeken, kun je ook kijken of het loont om twee enkeltjes te boeken. Vaak is dit namelijk voordeliger en misschien kan het, door de vliegtijden, ook een extra vakantiedag opleveren.

Met deze tips reis jij voortaan een stuk voordeliger! En geloof mij maar: dat is veel relaxter vliegen.

Shop hier je vliegtuig outfit

Inwear
DE BIJENKORF
34,95 23,46

Catwalk Junkie
WEHKAMP
€54,95

Mango
WEHKAMP
€35,99

Sacha
WEHKAMP
99,99 79,99

My Jewellery
MY JEWELLERY
€16,95

Suitsuit
WEHKAMP
€119,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

7 redenen om een wereldreis te maken
Dít zijn de veiligste plekken in het vliegtuig

Bron: Weflycheap.nl | Beeld: Unsplash, Giphy