Trending Tuesday: chocoladepiemels!

Dat het internet ons zo nu en dan met merkwaardige trends verrast kijken we niet meer van op, maar deze chocoladepiemels zijn wel onze aandacht waard! Je zult wel denken, chocolade in de vorm van een mannelijk geslachtsorgaan, hoe bijzonder is dat nou? Toch verschijnen deze jongeheren regelmatig op elke blog, vlog en Instagram-feed. Maar even eerlijk, wie houdt er nou niet van chocola? En een kinderachtig grapje zo nu en dan? Precies. Een chocoladepenis weet haast gegarandeerd een glimlach op het gezicht van je vriendin of je homoseksuele vriend te toveren. Daarom, een aantal gelegenheden op een rijtje, waarvoor een chocoladepenis uiterst geschikt is!

6x gelegenheden waar een chocoladepiemels thuis horen

#1: een coming-out

Jouw maatje heeft besloten om openlijk voor zijn/haar seksualiteit uit te komen, en hier hoort natuurlijk een feestje bij. Met chocoladepiemels natuurlijk.

#2: een vrijgezellenfeest

Want chocoladepiemels zijn een stuk leuker, en lekkerder, dan een piemelhaarband of -rietje.

#3: je broertjes verjaardag

Je hebt hem vast vaker dan niet, uitgemaakt voor het mannelijke orgaan. Toch hou je genoeg van je broer om hem een zoetigheid te gunnen voor zijn verjaardag. Wel inclusief inside-joke.

#4: je heart-broken vriendin

Is het weer eens uit met haar partner? Daar hoort chocola bij! Maar met een chocoladepenis krijg je haar ook nog eens aan het lachen, en kan ze eventueel opgekropte frustratie kwijt.

 

Shop hier je chocolade jongeheer naar keus

Snoep
EASYTOYS
€7,95

Snoep
EASYTOYS
€7,95

Snoep
EASYTOYS
€7,95

#5: elke reguliere avond

Wees de ultieme gastvrouw en serveer After Dinner Willies bij de koffie en thee na het diner. Dit kleine grapje zal niet alleen zorgen dat jouw gasten een onvergetelijke avond hebben, maar zal ze ook nog eens een leuk verhaal opleveren om te delen op minder indrukwekkende etentjes.

#6: voor je vriend

Een gok, maar in vrijwel elke relatie is er na een tijdje vast wel een binnenpretje ontstaan waarin een piemel de hoofdrol speelt. De context kan je op maat zelf invullen, maar een chocolade jongeheer zal het spreken voor je doen.

Shop hier je After Dinner Willies

Lovers Premium
EASYTOYS
€9,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

Beeld: EasyToys