Voor alle twijfelaars: deze tijdelijke tattoos verdwijnen na één jaar

Ik denk er nu ongeveer al jaren over: een tatoeage. Hoe leuk het me ook lijkt om met een mooi versiersel op mijn pols, enkel of arm rond te lopen, een lastige keuze is het zeker. Je zit er immers voor de rest van je leven aan vast! Niet bepaald gecharmeerd van het idee dat de inkt van een tattoo voor áltijd op je huid blijft staan? Geen paniek, want dan is dit helemaal iets voor jou. Het is nu namelijk mogelijk om voor een huidtekening te kiezen die maar één jaar blijft zitten. Yup, hoe handig is dit?!

Let’s get inked!

Zo’n tijdelijke tattoo ziet er precies hetzelfde uit als een ‘echte’, maar door de nieuwe vorm van inkt, namelijk de ‘Ephemeral Tattoos‘-inkt, is-ie na ongeveer een jaar weer helemaal verdwenen. Dit komt doordat de moneculen van de pigmenten in de inkt veel kleiner zijn dan in de inkt van de traditionele tattoos. Mocht je er toch sneller dan een jaar klaar mee zijn, dan kun je ‘m ook gewoon heel gemakkelijk laten verwijderen door een tattoo artist. En nóg een voordeel: ook van littekens heb je geen last!

We can’t wait…

Kortom: de ideale oplossing voor de twijfelaars onder ons die een huidversiering voor een heel leven niet zo zien zitten. Wel moet je voor zo’n creatie een behoorlijke reis afleggen, deze technologie is tot nu toe namelijk alleen nog maar in New York beschikbaar. Maar we gokken dat het niet héél lang meer zal duren tot de Ephemeral Tattoos ook ons landje bereiken. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om ze uit te proberen!

LEES OOK:

Matching tattoos voor jou en je best friend
In(k)spiration: deze tattoos wil je hebben

Beeld: Pinterest