Uitgeput? Dit zijn dé geheimen van vrouwen die nooit moe zijn

Ben je vaak moe? Je bent zeker niet de enige. Toch vind ik het altijd heel knap van mensen die ’s morgens vroeg uit de veren zijn, en ook nog eens heel de dag actief zijn. En dan hebben ze naast hun werk, huishouden en sport ook nog eens tijd om hun sociale leven te onderhouden. Hoe doe je dat? Mij lukt het nauwelijks om mijn werk, school en sport te combineren. Onmogelijke zaak dus. Gelukkig vertellen deze energieke vrouwen hun geheimen zodat wij voortaan ook, zonder liters koffie, een productieve dag hebben.

1. Ze sport

Zelfs als ze het super druk heeft, maakt ze altijd tijd om te gaan sporten. En nee, hoe moe ze ook is, ze zegt nooit af met een dom smoesje. Ze weet namelijk dat ze na het sporten energie voor 10 heeft! En dat is heel veel waard.

2. Ze besteden tijd buiten

Frisse buitenlucht doet goed, je bent minder moe en voelt je mentaal beter. Win-win! Neem vaker de fiets, ga te voet naar de winkel of ga eens wandelen met vriendinnen in plaats van cocktails slurpen.

3. Ze nemen me-time

Vergis je niet, ook deze vrouwen hebben het druk. Daarom plannen ze bewust wat me-time in hun agenda in. Ze lezen een heerlijk boek, nemen een ontspannend bad of gaan gezellig shoppen. Gewoon tijd voor zichzelf.

4. Ze drinken

En dan heb ik het natuurlijk niet over wijn op het terras. Neen, de energieke vrouw drinkt water. Heel veel water! Minstens 1,5 liter per dag. Op die manier blijven ze gehydrateerd en blijft je energie op pijl. Koffie is dan helemaal niet nodig om je uitgerust te voelen.

5. Ze zetten hun telefoon uit

Ze werken dan wel hard en maken tijd voor vriendinnen, maar als ze even tijd voor zichzelf nemen, zetten ze hun telefoon gewoon uit. Geen sms’js, appjes of blauw licht. Ze leggen die smartphone trouwens minstens een half uur voor ze gaan slapen al aan de kant. Tijd om het hoofd leeg te maken.

Shop jouw power look!

Only
OTTO
€49,99

Bonprix
BONPRIX
€29,99 19,99

Envii
DE BIJENKORF
€75,-

Sacha
WEHKAMP
149,99 119,99

Duifhuizen
DUIFHUIZEN
€59,95

Prada
DE BIJENKORF
€69,50

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

 

LEES OOK:

Wetenschappelijk bewezen: hierom zijn sommige mensen altijd te laat
Verslaafd aan je Iphone? Deze verstopte functie werkt!

Beeld: Unsplash