Verslaafd aan je iPhone? Deze verstopte functie werkt!

Als ik heel eerlijk ben, heb ik een lichte vorm van Iphone verslaving. Er gaat geen minuut voorbij of ik check even mijn telefoon, vaak tot ergernis van mijn collega’s en vrienden. Wat ik natuurlijk snap, niks is irritanter dan tegen een telefoonscherm kijken als je in gesprek bent. Gelukkig heeft Apple een functie bedacht waardoor je met één druk op de knop meteen minder verslaafd bent. Misschien ken je de functie al! P.S. Het is wel belangrijk dat je iOs 11 hebt.

Fifty shades of grey

Alle apps zijn natuurlijk erg kleurrijk en ‘schreeuwerig’, dus zodra je een berichtje binnenkrijgt, zie je dit meteen. Het is dus ook niet zo raar dat de kleuren ervoor zorgen dat je steeds kijkt. De oplossing? De kleuren uitzetten! Echt waar, het is zo makkelijk. Door te switchen naar grayscale zal je telefoon veel minder aantrekkelijk zijn. Een #ootd of Boomerang zien er toch veel saaier uit in het zwart/wit?

En zó krijg je deze functie: ga naar Instellingen > Algemeen > Toegankelijkheid > Aangepaste weergave > Kleurfilters, swipe de knop ‘aan’ en selecteer Grijstinten. Tada: Je telefoon is meteen een stuk minder aantrekkelijk. Het zal misschien in het begin even wennen zijn, maar je zult merken dat je aan het einde van de dag een stuk minder op je telefoon hebt gekeken. Ik in ieder geval wel!

Wil je een bepaalde foto liever wel in kleur zien? Daar heeft Apple ook een functie voor! Ga naar Instellingen > Algemeen > Toegankelijkheid > Toegankelijkheid sneltoets > Kleurfilters. Nu hoef je alleen maar drie keer op de home-knop te drukken en je hebt weer voor een korte tijd kleur!

Deze drie seconden tip gaat jou helpen om minder op je telefoon te kijken gedurende de dag! Wij zijn zeker fan!

Shop hier de leukste Iphone hoesjes!

My Jewellery
MY JEWELLERY
€14,95

My Jewellery
MY JEWELLERY
€15,95

All in Flavour
ALL IN FLAVOUR
€16,95

My Jewellery
MY JEWELLERY
€14,95

Antwerp Avenue
ANTWERP AVENUE
35,00 25,-

My Jewellery
MY JEWELLERY
€15,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

 Waarom je Iphone uitvalt terwijl-ie niet leeg is (en hoe je het fikst)
Handig! Met deze tips maak je de mooiste foto’s met je Iphone

Bron: PureWow | Beeld: Unsplash