Volgende vriendinnenuitje: Alpaca’s opzoeken!

alpaca's

Dit wil je toch gewoon knuffelen? Alpaca’s zijn zo ontzettend schattig dat het logisch is dat er een hype om ze is. Hun vacht is super zacht en het lijkt alsof ze altijd glimlachen. Ook in ons regenachtige landje voelen ze zich helemaal thuis, en daarom hebben wij de leukste uitjes uit Nederland even bij elkaar gezocht. Dus zoek je vriendinnen bij elkaar en boeken maar!

High tea tussen de alpaca’s

Snoep, gebak en schattige beestjes. Ja wij kunnen dit niet beter verzinnen. Heerlijk een theetje drinken tussen de alpacas en ondertussen bijkletsen met je vriendinnen. Dat kan dus bij de alpacaboerderij in Lemelerveld, Overijssel. Hier vindt je meer informatie.

Picknick tussen de alpaca’s

Geen fan van zoetigheid?  Hier kun je gaan picknicken tussen de schattige beestjes. Lekker je buik vol eten met een boerenlunch met uitzicht op de Waal. De alpacaboerderij is te vinden in Wamel, en dit is een lunch die je niet snel vergeet!

Golfen tussen de alpaca’s

Mag het toch wat sportiever zijn voor je? No worries, wij presenteren: alpaca golf! De dierjes spelen helaas niet mee, maar staan wel gezellig op de wei om je aan te moedigen. Om dit te kunnen doen moet je naar Sweikhuizen gaan en lees daar hier even meer over.

Slapen met alpaca’s

Altijd op wolken willen slapen? Dat kan dus in Rhoon, hier kan je namelijk een nachtje spenderen met alpaca’s. Nu alleen nog uitvechten wie de kleine lepel mag zijn en je dromen kunnen waar worden.

Wandelen met alpaca’s

Is het je allemaal een beetje teveel en wil je ze gewoon een keertje zien? Dat kan natuurlijk ook, in Vorstenbosch kun je even met ze wandelen. Ook hebben ze veulentjes die te schattig voor woorden zijn. Lees hier meer.

Bied maar alvast aan dat je dit jaar vriendinnendag gaat plannen want met deze activiteiten wordt dat sowieso een grote hit!

Zie er goed uit voor de alpaca’s!

Only Carmakoma
WEHKAMP
€ 29,99

America Today
WEHKAMP
€ 59,99

Nikkie
DE BIJENKORF
€ 49,99

Sacha
WEHKAMP
€ 139,99

LouLou Essentiels
DUIFHUIZEN
€ 69,95

Daniel Wellington
WEHKAMP
€ 49,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop 

Bron: Beautify, KekMama | Beeld: Unsplash