Dit zegt de vorm van je lippen over je persoonlijkheid!

lippen

De één heeft volle dikke lippen, terwijl de ander juist hele smalle lippen heeft. Volgens Jean Haner, expert in het lezen van gezichten en auteur van The Wisdom of Your Face, is iedereen geboren met bepaalde gezichtskenmerken die gekoppeld zijn aan je persoonlijkheid. Dus heb jij dunne lippen? Dan ben je oké met af en toe alleen zijn. Smalle mond? Dan zou je egoïstischer zijn in relaties. Check de vorm van je lippen voortaan als je lippenstift aanbrengt en kom erachter of jouw persoonlijkheid klopt bij je lipvorm.

Dit zegt de vorm van je lippen over je persoonlijkheid!

#1 Natuurlijk en vol

Deze lipvorm hangt samen met een sterk verlangen om moeder te zijn én het laat zien dat je veel om anderen geeft. En je hebt een sterke drang om anderen te beschermen en te verzorgen. Dames (en heren) met volle lippen zetten anderen altijd op de eerste plaats en hechten veel waarde aan relaties.

#2 Dunne boven- en onderlip

Iemand met een dunne lip vindt het niet erg om af en toe alleen te zijn: ze hoeven niet 24/7 in gezelschap te leven. Daarnaast zijn ze niet zo goed in relaties als mensen met vollere lippen.

#3 Puntige cupidoboog

Lippen à la Rihanna? Dan ben je goed in communiceren, altijd scherp en super creatief, en heb je een goed visueel geheugen. Doordat je zo scherp bent, reageer je soms (te) snel zonder na te denken.

#4 Nauwelijks zichtbare cupidoboog

Dit laat iemand zien die soms te veel geeft en niet altijd aan zichzelf denkt. Daarnaast hebben dames met deze lipvorm een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

#5 Vol in het midden

Zijn jouw lippen het volst in het midden? Dan sta je graag in de spotlights. Dames met deze lipvorm houden van aandacht en zijn liever niet alleen. Verder zijn ze vaak een drama op relatiegebied (sorry ladies!) máár wel heel erg levendig en onbezorgd. Typische levensgenieters dus!

#6 Een smalle mond, maar volle lippen

Dames die lippen in deze vorm hebben, zijn geneigd om in een relatie meer aan zichzelf te denken dan aan anderen. Ook hechten ze zich niet snel in relaties en kost het tijd voor ze dit wél doen.

#7 Nauwelijks bovenlip, normale onderlip

Deze persoon stelt werk en prestatie boven relaties. Het leven van deze personen draait vooral om veel bereiken, waardoor relaties niet altijd soepel verlopen.  Maar liefst zestig procent van de mannen hebben deze lippen. Heb je dus voor de zoveelste keer ruzie met vriendlief omdat hij liever voetbalt dan op de bank zit met jou? Now you know.

Shop de leukste items!

Violeta by Mango
WEHKAMP
€99,99

MS Mode
MS MODE
€21,99

Mango
DE BIJENKORF
€39,99

Dr. Martens
NELSON
€169,99

Michael Kors
DE BIJENKORF
€225,00 180,00

Coolcat
WEHKAMP
€12,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Onderhuidse pukkel: wat nu?
Hierdoor heb je last van een trillend ooglid?
Wat zegt de vorm van je nagels over je persoonlijkheid?

Bron: Elle US, Flair, Gezonder leven |  Beeld: Unsplash