Wedding inspiration: trouwen in de herfst

header

Iedere vrouw droomt van een dream wedding. Als klein meisje bekeek je de trouwfoto’s van opa’s en oma’s en de trouwjurk van je moeder werd ook even gekeurd. Als het goed is trouw je maar één keer, dus dan willen we ook dat die ene dag perfect is. Het eerste waar we aan denken bij onze toekomstige bruiloft is de jurk. Er komt natuurlijk veel meer bij kijken: een taart, een locatie en – ook niet onbelangrijk – een datum. Wedding season loopt op zijn einde; de dagen worden korter en kouder. En toch vind ik persoonlijk het herfstseizoen de beste tijd om te gaan trouwen.

>> Lees ook: Wedding Inspiration: Bohemian

Kleurenschema’s

De herfst leent zich perfect voor prachtige kleurenschema’s. Denk aan dieprode, -oranje en -gele kleuren en verschillende tinten bruin. Ook pruimpaars is een prachtige kleur in de herfst. En wat dacht je van gouden tinten? Dit najaar zijn gouden items helemaal hot, waarom je bruiloft niet combineren met dé trends van het moment? Als je de ceremonie op een stuk land houdt, hoef je niet eens zóveel aan decoraties te doen. De gevallen bladeren geven al een mooie herfstsfeer.

naamloos-1

Wedding dress inspiration

Veel trouwjurken zijn toch strapless. Prachtig, maar misschien niet wat je wilt. Het najaar is perfect voor vrouwen die liever een jurk met lange mouwen willen. Een prachtige look als je het mij vraagt. Lange mouwen bij een wedding dress zie je minder vaak dan strapless of halterjurken. Hiermee onderscheid jij je dus van de rest van je vriendinnen en familie. Ook het kiezen van de jurken voor de bruidsmeisjes hoeft geen probleem te zijn. Altijd graag een lange jurk voor je bruidsmeisjes gewild? De herfst is daar ideaal voor: je hoeft niet bang te zijn dat ze het te warm krijgen. Bang voor regen on the big day? Helemaal niet nodig. Ook met regen kun je een pracht wedding hebben, als je maar niet bij de pakken neer gaat zitten.

rain

8

7

6

5

9

3

4

2

Shop that bridesmaid dress


652__17821172__jarlo-rumer-galajurk-lilacJarlo
Zalando
129,95 64,95

652__-922650144__miss-parisienne-galajurk-goldMiss Parisienne
Zalando
149,95 89,95

652__389796781__yumi-cocktailjurk-greenYumi
Zalando
€149,95

>> Lees ook: What to wear naar een bruiloft

Beeld: Pinterest