Dit weekend nog geen plannen? In Utrecht komt er een kerstmarkt!

Nu de kerstdagen weer voor de deur staan kun je er ook echt niet meer omheen: kerstlampjes, -bomen, -koekjes en natuurlijk kerstmarkten. Deze markten zijn perfect om alvast helemaal in de kerstsfeer te komen onder het genot van glüwein en allemaal leuke kraampjes. Heb jij dit weekend nog geen plannen? Mooi! Want dit weekend wordt Utrecht omgetoverd tot een echte kerstmarkt. En geloof ons: hier wil je heen!

Magisch kerstweekend

Naast Amsterdam en de andere grote (buitenlandse) kerstmarkten, is nu Utrecht aan de beurt. En het belooft een magisch weekend te worden! Ik noem activiteiten door het hele centrum, verschillende optredens, marktkramen en zelfs een wijnproeverij! Geniet van heerlijke streekproducten, dranken en vergeet natuurlijk de glüwein en pretezels niet. Yummy! En naast de kerstmarkt kun je natuurlijk ook alvast gaan shoppen voor je kerstoutfit en alle cadeautjes. Perfect!

De kerstmarkt zal van 16 tot 17 december plaatsvinden op het Domplein in Utrecht. Dus heb jij dit weekend nog helemaal geen plannen? Bel dan snel je vriendinnen, vriend, moeder, schoonmoeder of je hockeyteam op, want dit mag je echt niet missen! ‘Tis the season to be jolly!

LEES OOK:

Schoenen die approperiate zijn voor het winterse weer
Bijzonder: de nieuwste variant van UGG heeft een hak
Deze nieuwe kerstliedjes moet je op repeat zetten

Bron: Beautify | Beeld: Unsplash